Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında Beşiktaş, Konyaspor’u deplasmanda 2-0 mağlup ederek moral buldu. Siyah-beyazlılarda golleri Ndidi ve Tammy Abraham attı.
Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme mücadelesinde Konyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Statü gereği iki takım da yeni transferlerinden yararlanamadı. Puan kaybına tahammülü kalmayan Beşiktaş, sahadan 2-0 galip ayrılarak üç puanı hanesine yazdırdı.
Mücadeleye hızlı başlayan siyah-beyazlılar, henüz ilk dakikalardan itibaren oyunun kontrolünü eline aldı. Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş, 32. dakikada Ndidi’nin golüyle 1-0 öne geçti. Mücadelenin ikinci yarısında da üstünlüğünü sürdüren Kartal, 74. dakikada Tammy Abraham’ın ağları sarsmasıyla farkı ikiye çıkardı.
Kalan dakikalarda Konyaspor’un çabaları sonuç vermedi ve Beşiktaş, deplasmandan 2-0’lık net bir galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Beşiktaş puanını 16’ya yükseltirken, Konyaspor sahadan puansız ayrıldı.
Yorumlar