Trabzonspor Kazandı Onuachu Şov Yaptı

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya geldi. RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Bordo-Mavililer 3-1 kazanarak zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü. Maçın henüz başında ev sahibi ekip büyük bir şok yaşadı. Kayserispor’da Dorukhan Toköz, 8. dakikada gördüğü direkt kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Erken gelen bu kırmızı kart, karşılaşmanın gidişatını önemli ölçüde etkiledi.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Trabzonspor  Kazandı Onuachu Şov Yaptı

Onuachu İlk Yarıda Sahneye Çıktı

Trabzonspor aradığı golü ilk yarının son bölümünde buldu. 45. dakikada Paul Onuachu, sağ kanattan gelen ortada iyi yükselerek topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi.

Golün ardından baskısını sürdüren Karadeniz ekibi penaltı kazandı. Topun başına bir kez daha geçen Onuachu, hata yapmadı ve farkı ikiye çıkararak ilk yarının skorunu belirledi.

Zubkov’un Şutu Şansla Ağlara Gitti

İkinci yarıya da hızlı başlayan Trabzonspor’da 53. dakikada ilginç bir gol yaşandı. Oleksandr Zubkov sağ kanattan ceza sahasına girip şutunu çekti. Direğe çarpan top, Kayserispor kalecisi Bilal Bayazıt’ın sırtına çarparak ağlara gitti ve skor 3-0 oldu.

Kayserispor’dan Geç Gelen Gol

Ev sahibi ekip 81. dakikada farkı azaltmayı başardı. Miguel Cardoso’nun pasında ceza sahasında topla buluşan Aylton Boa Morte Onugkha boş kaleye gönderdiği top ile skoru 3-1’e getirdi. Ancak kalan dakikalarda başka gol olmadı.

Trabzonspor Zirve Takibini Sürdürdü

Karşılaşmanın ardından Trabzonspor puanını 54’e yükselterek üst sıralardaki yerini korudu. Kayserispor ise 20 puanda kaldı.

Bordo-Mavililer bir sonraki haftaya moralli girerken, Kayserispor ise alt sıralardan uzaklaşma mücadelesinde kritik puan kaybı yaşadı.

begendim
0
Begendim
bayildim
0
Bayildim
komik
0
Komik
begenmedim
0
Begenmedim
uzgunum
0
Uzgunum
sinirlendim
0
Sinirlendim

Yorum Gönder

Yorumlar