Ana Sayfa Dünya 2 Mayıs 2020

Fransa Cumhurbaşkanı: Normal Yaşama Dönüş Olmayacak

Fransa’da karantina süreci 11 Mayıs tarihiyle sona eriyor. Macron bununla ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu.

Koronavirüs sebebiyle Dünya’nın bir çok ülkesi karantina önlemi almıştı. Bazı ülkeler yavaş yavaş bu önlemleri geşvetmeye başladı. Karantina önlemleri alınan ülkelerden biri de Fransa. Salgın nedeniyle 11 Mayıs’a kadar karantina uygulanmaya başlanmıştı.

1 Mayıs İşçi Bayramı sebebiyle sarayda işçileri ağırlayan Fransa Cumhurbaşkanı Macron çeşitli açıklamalarda bulundu. Fransa Cumhurbaşkanı açıklamasında; “11 Mayıs’tan sonra normal yaşama bir geçiş olmayacak. Yeniden düzenlenmesi gereken bir iyileşme olacak. Pek çok aşama olacak ve 11 Mayıs da onlardan bir tanesi” dedi.

Fransa Cumhurbaşkanlığı, anaokulundan liseye kadar okulların tekrardan açılacağını, okula gitmenin ise zorunlu olmadığını açıklamasında belirtti. Cumhurbaşkanlığı günlük hayata bazı kısıtlamaların getirileceğini, toplu taşımada maske takmanın ve sosyal mesafenin zorunlu olacağı açıklaması yaptı.(tamsayfa)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil