Ana Sayfa Gündem, Spor 2 Mayıs 2020

Kelkit’ten TFF ye uyarı

Fransa Dediğimi Dikkate Aldı ‘TFF NEYİ BEKLİYOR? diyen ARİANA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akın, Liglerin Bir An Önce Tescil Edilmesi Gerektiğini Söyledi

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınından ötürü Türkiye Futbol Federasyonu’nun ligleri tescil etmemesine anlam verilemiyor.

Salgından ötürü Belçika ve Arjantin’den sonra Fransa’nın da tüm ligleri tescil etmesi büyük yankı uyandırdı. Yakın zamanda İspanya, İtalya, Almanya ve İngiltere’nin de aynı kararı alması bekleniyor. Ariana Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve 1954 Kelkit Belediyespor’un Onursal Başkanı Murat Akın da gelinen noktada TFF’nin ‘Tescil’ kararı almamasını eleştirdi.

İNSAN SAĞLIĞI ÖNEMLİ Akın; “Bu insanoğlunu anlamak gerçekten çok zor. Bir türlü menfaat ve egosunun önüne geçemiyor. Daha önce dediğim gibi futbol, insan sağlığından önemli değildir. Tüm Türkiye’ye evde kalın çağrısı yapılırken, sözde futboldan anlayan futbol adamları neden susuyorsunuz? İnsan sağlığını hiçe sayarak ne yapmak istiyorsunuz? Ligleri tescil etmek için daha neyi bekliyorsunuz? Ülkemizde henüz ölüm vakası yokken, ‘Bu şartlarda maçlar oynanmaz, kimi şampiyon yapmak istiyorsanız yapın’ diyen zihniyet niye bugün günlük yüzlerce ölüm varken ısrarla ‘Maçlar oynanmalı’ diyor. Bize ne lider kim, ikinci kim, şampiyon kim olursa olsun.  PARA UĞRUNA CANLAR KAYBOLMASIN İnsan sağlığı hepsinin önünde gelir. Yağmur çamur demeden bir umut için tribünlere giden cefakar taraftarı ilgilendirir, onlar tribünde olmadan zaten futbolun tadı olmaz. Bugün Avrupa’da Belçika, Fransa, Arjantin gerçeği görüyor ama bizim TFF liglerin tescili için hala neyi bekliyor. Sadece sağlık için diyoruz. Bırakın bu ego tatmin etme, para kazanma sevdası yüzünden canlarımızı kaybetmeyelim. Bu ligler tescil edilse ölür müyüz? Hayır ölmeyiz. Ama maçlar oynanır ise sporcu, seyirci, zengini ve garibanı hep ölür. Gelin bizi öldürmeyin, yaşatın, ligleri tescil edin. Cumhurbaşkanımızın da bu duruma el atması konusunda çağrıda bulunuyorum” dedi.  

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil