Ana Sayfa Kültür, Tarım ve Hayvancılık, Yaşam 2 Mayıs 2020

Koronavirüsü yenen sunucu Burak Akkul, zayıflayarak 17 kilo verdi

ürkiye’de korona virüs teşhisi konulan ilk 20 hastadan biri olan sunucu Burak Akkul, yaklaşık 1 aylık tedavi sürecinin ardından sosyal medya hesabından son halini paylaştı. Tedavi sürecinde 17 kilo veren Akkul’un son hali ise dikkat çekti.

Teve2 ekranlarında yayınlanan Çok Gezenti isimli programda sunuculuk yapan Burak Akkul, geçtiğimiz aylarda korona virüs teşhisiyle tedavi altına alındı. Uzun süre yoğun bakımda tedavi gördükten sonra hastalığı yenen Akkul, taburcu olduktan sonra kendisini evde karantinaya aldı. Bu süreçte sosyal medya  hesabından sağlık durumu hakkındaki gelişmeler hakkında bilgi veren sunucu, bugün son halinide sevenlerine .

“NORMAL ODAYA ÇIKTIĞIMDA ELİM AYAĞIM TUTMUYORDU”

Uzun süre yoğun bakımda yattığı için evde fizik tedavi gören Akkul, ayakta çekilen bir fotoğrafını paylaşarak son durumu hakkında şunları söyledi: “‘Mesaj atmayın, aramayın ‘ diye aksi ihtiyarlık yaptım biliyorum. Ama sizi habersiz bırakacak da değilim. Son halim fotoda. Merak ettiğiniz noktaların açıklaması da aşağıda: Ben 20 gün karantinada kaldım. Ama bir tedavi diğerine örnek olamaz, her DNA, her bünye farklıdır. Yoğun bakımı, uyandırılma sürecimdeki üç günde hatırlıyorum. 5-8 Nisan arası. İlaç etkisi azaldıkça bende ne ağırlar ne ağrılar… Efendim organları çıkarıp satan bir klinikmiş orası, benden tezgaha imza almışlar, ben de orada kime ciğerimi kime retinamı verecekler, sıramı bekliyormuşum. İtaat etmezsem de beni (nedense) İzmir’in serin sularına atacaklar… Sürekli de dışarıya beni arayanlara bağırıyorum; “Cihat, Cenk, Seda kurtarın beni, 1.katta Nurse Station tabelasının arkasındayım, çift taraflı ayna olabilir, kırın alın beni buradaan”… Bir ara pes ettim. Karanlığa gözlerimi yumdum ‘tamam çıkarın kalbimi’ dedim. Bir kadın ağladı ‘ben vazgeçtim’ dedi. Bekledim, bekledim, benden önce 7 kalp çıkarmışlardı (sesleri) Bana gelince, durdular. Almadılar ve uyandım. Odaya çıkardılar, elim ayağım tutmuyor, 8 Nisan gecesi olmuş, nöbetçi doktorun yardımıyla Seda’yı aradım, ağladık, uçtu geldi. Beş gün odada, serum, kontroller.. ve ev!

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil