Ana Sayfa Gündem 2 Mayıs 2020

TFF ve TRABZONSPOR ‘un ŞAMPİYONLUK YARIŞI

Defalarca TS’un şampiyonluğunu, çeşitli nedenlerle elinden alanların, bu sezon, önlerine covid-19 virüs ? engeli çıktı, konu yaşam olunca, yapacakları hiçbir şeyleri kalmadı, şikeyi kapatacak bezleri, yön verecek sözleri de kalmadı, iş kaldı TFF’ ye, TFF başkanı, Nihat Özdemir, TS’un şampiyonluğunu verip, vermeyeceğini, hep birlikte göreceğiz.
TFF, şampiyonluğu TS’a vermemek için, proje yapıp duruyor, bilim kurulu ile, FUTBOLA DÖNÜŞ PROTOKOLÜ imzaladı, bu protokolün okuması ve anlaşılması zor, uygulanası işkence.
Futbolcular, işkence mi çekecek, yaşam için koruma mı yapacak, maç mı oynayacak, oynanan futbol değil, başka bir oyun olur.
TFF sorumluluğunu, bilim kuruluna ve takımlara, futbolculara dağıtıp, maçlar oynanırken, TS’a puanlar kaybettirilir, rakiplerine puanlar hediye ettirilir, TS liderliğini kaybeder, 2. sıraya gerilediği an, suçlu bir hakem bulunur, hakemliği bıraktırılır, bilim kurulu kararı verir, liglerin oynanması, yaşam tehlikesi içermektedir, tavsiye kararını alır, TFF bunu fırsat bilip, hemen kararını verir, ligi tescil edilir, TS’un şampiyonluğunu elinden alınır.
Başakşehir FK veya GS şampiyon ilan edilir.
Bu konunun takipçisi olmalıyız.

02.04.2020 Ortahisar-TRABZON

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil