Ana Sayfa Gündem 3 Mayıs 2020

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan iki aileyle görüştü

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan aracılığıyla ilk olarak terör örgütü PKK tarafından 2014 yılında kaçırılan Hayal Demir’in ailesiyle görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süheyla-Mehmet Demir çiftinin ve diğer aile büyüklerinin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından kurtulma temennisinde bulunan aile bireylerine, “Tabii sizin başınızdaki dert çok daha farklı bir dert. İnşallah Rabbim yavrunuza da en kısa zamanda kavuşmayı nasip eder” dedi.

Kızlarının eve dönmesi isteyen aileye Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu konuda gerek askerimiz gerek polisimiz hepsi yoğun bir çalışmanın içindeler. İşte bazıları ailelerine elhamdülillah döndüler ama hâlâ dönmelerini beklediklerimiz var. Bunu da inşallah başaracağız” ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine Kürtçe, “Sizi çok seviyorum. İnşallah benim torunumu kurtaracaksınız” diyen babaanne Nazire Demir’e de, “İnşallah. Sizin torununuz bizim de evladımızdır”  karşılığını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra terör örgütü PKK tarafından 2015 yılında kaçırılan Çiğdem Kaya’nın ailesiyle görüştü.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil