Ana Sayfa Gündem 3 Mayıs 2020

Karayollarında Son Durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

1 TEM Otoyolunun İzmit Batı Kavşağı-Kandıra Kavşağı arasındaki Gültepe Mevkiinde altgeçit yapım çalışması nedeniyle Ankara yönü trafiğe kapatılarak ulaşım istanbul istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
2 İzmir Çevre Otoyolunun Cengizhan Kavşağı-İmar Kavşağı Yol Ayrımı arasında Cengizhan Mahallesi katılım kolunda yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
3 Horasan-Karakurt-Sarıkamış yolunun Karakurt Mevkiinde yapımı tamamlanan Karakurt Barajının su tutmaya başlaması nedeniyle ulaşım alternatif güzergahlardan sağlanmaktadır.
4 Anadolu Otoyolunun Kızılcahamam Kavşağı-Kahramankazan Kavşağı 26-31.km.leri arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer yönden kontrollü olarak sağlanacaktır.
5 Ankara-Konya yolunun 33-35.km.leri arasında Baltalin Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yollarından sağlanmaktadır.
6 Çanakkale-Lapseki yolunun 17-21.km.leri arasında Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu çalışmaları kapsamında üstgeçit yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.
7 Silifke-Erdemli-Mersin yolunun 47-48.km.leri arasında altgeçit yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
8 Kırşehir-Hacıbektaş-Nevşehir yolunun 8-12.km.leri arasında köprülü kavşak ve yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
9 Kumluca-Antalya yolunun 20-21.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan kontrollü olarak sağlanmaktadır.
10 Kürtün-Gümüşhane yolunun 45-47.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Karayollarında yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen diğer yollar ile ilgili daha geniş bilgi için; www.kgm.gov.tr internet adresindeki güzergah analizi linki, ALO 159 bölgesel ücretsiz yol danışma hattı ile, Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Danışma Biriminin (0312) 44 99199 numaralı telefona başvurulabilir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

NİHAYET…

NİHAYET…

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil