Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Sağlık 4 Mayıs 2020

DKİB’den SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DESTEK

DKİB’den SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DESTEK

     Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı Ahmet Hamdi GÜRDOĞAN; dünya genelinde küresel bir salgın olarak büyük can kayıpları yanında dünya ticaretine büyük darbe vuran Koronavirüsü (Covid-19) salgını ile mücadelede ülkemizin büyük bir başarı gösterdiğini, özellikle sağlık ordumuz sağlık çalışanlarının,  gecesini gündüzüne katarak büyük bir özveri ile cansiperane  verdikleri üstün hizmetin tüm dünya ülkelerine örnek olduğunu belirterek, tüm Sağlık çalışanlarına şükranlarını sunduklarını ifade etti. GÜRDOĞAN; Sağlık Bakanımız, İçişleri Bakanımızın gece gündüz demeden yaptıkları koordineli çalışmalarla bu mücadeleyi başarılı bir şekilde sürdürmelerinin,  elde edilen başarıda büyük katkısının olduğunu ifade ederek, Kurum olarak da bu çalışmalara destek olunması amacıyla Ülkemiz genelinde başlatılan maske temini ve Biz Bize yeteriz yardım kampanyalarına destek verdilerini belirtti. GÜRDOĞAN ayrıca, çok değerli sağlık çalışanlarına destek olunması amacıyla da Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği olarak satın aldıkları;  12 bin adet Tek Kullanımlık Koruyucu Önlük İle bin adet Tek Kullanımlık Tulum Trabzon Sağlık İl Müdürlüğüne teslim ettiklerini belirtti.

 

GÜRDOĞAN; bu salgından bir an önce kurtulmamız açısından Ülkemizin gururu haline gelen çok değerli sağlık çalışanlarına ihracatçılar olarak her zaman destek vereceklerini belirterek, tüm Türk halkı gibi sağlık çalışanlarının bu özverili çalışmalarının kendilerini de duygulandırdığını ve bu vesile ile tüm sağlık ordusuna  ihracatçılar adına şükranlarını sunduklarını ifade etti.

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil