Ana Sayfa Gündem, Spor 4 Mayıs 2020

Futbolcu Menejeri Ozan Aksu’dan Gençlere Uyarı : Gideceğiniz Kulübü İyi Tercih edin.

Özgür YOLCU

Bir koltukta birden fazla karpuz taşıyan Ozan Aksu, aynı zamanda futbol adamlığı, yönetici, sportif direktörlük ve futbolcu menejerliği ile adından başarılarla söz ettiriyor.

Aksu, futbol dünyasında yaşanan bazı olumsuzluklar karşısında futboldan kopma noktasına gelen gençlere kucak açarak, onları yeniden futbol dünyasına kazandırdıklarını söyleyen Aksu, bunda da başarılı olduklarını dile getirdi. Aksu, günümüz şartlarında pek çok gencin maalesef hayata küstüğünü belirterek Gençlere, Gençlik Aşısı projesini uygulamaya koyduklarını dile getirdi.

 

Gençlere, Gençlik Aşısı

Bu gibi olayları önlemek için Gençlik Aşısı adını verdikleri projeyi misyon edindiklerini dile getiren Ozan Aksu, “Uzun ve zor dönemden geçiyoruz. Çevremize baktığımızda birçok gencimizin hayata küstüğünü görüyoruz. Gençlerimizi nasıl hayata kazandırırız diye düşünürken,  ‘gelin ellerinden tutarak Onları futbol dünyasına kazandıralım’ dedik. Bu projeyle bir çok gencimizi yetiştirdik. Halen Süper Lig takımlarından; Trabzonspor, Denizlispor, Rizespor, Malatyaspor, Göztepe gibi bir çok takımda bir çok oyuncumuz topun peşinde koşuyorlar. Bu konudaki çalışmalarımız halen devam ediyor. Ancak hayatın durduğu Kovid-19 dönemi geçiriyoruz. Bu dönemde daha çok Karadeniz Bölgesi’nde çalışmalarımızı değerlendiriyoruz” dedi.

 

Gençler,Değerlerinin Bilineceği Kulüplere Gitsinler

Ozan Aksu, genç futbolcuların seçeceği kulubü iyi tercih etmeleri gerektiğinin altını çizerek sözlerini şöyle tamamladı.

“Futbolcu öncelikle tercih edeceği futbol takımını iyi tercih etmeli. Gideceği kulüpte futbolcu kardeşlerim hem kendilerini geliştirmeli hemde değerlerine değer katmalılar. Bu noktada Mert Hakan (Sivasspor)’ı örnek gösteren Aksu;“Mert Hakan önce 4 büyük külüpten birinde oynasaydı şimdi Sivasspor da yakaladığı başarıyı gösteremeyecekti”.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

BU GECE BERAT GECESİ

BU GECE BERAT GECESİ

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil