Ana Sayfa Ekonomi, Gündem 4 Mayıs 2020

KTSO’dan 84 bin TL’lik Yardım

 

Şenol Yolcu

 

Gerçekleştridiği faaliyetlerle bu güne kadar adından sıkça bahsettiren Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi.

Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası Kovid-19 döneminde 84 bin TL tutarında gıda yardımı dağıttı.

COVID-19 pandemisi nedeniyle ekonomik olarak çalkantılar yaşanan bu dönemde, birçok iş yeri zorluk çekiyor. Bu süreçte iş verenlerin yanı sıra, işçiler de mağduriyetler yaşıyor. Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası bu zor günlerde işçilere destek olmak amacıyla Ramazan ayındayardıma ihyiyaç duyanlara gıda yardımı yaptı.

KTSO Yönetim urulu Başkanı Servet Daltaban, 420 ihtiyaç sahibine her biri 200TL olmak üzere toplamda 84 bin TL değerinde gıda kolisi dağıttıklarını belirtti.

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden sağlanan kaynakla ve KTSO’nın öz kaynakları ile oluşturdukları bütçe ile, Kelkit, Şiran ve Köse İlçelerimizde toplamda 84 bin tl tutarında gıda yardımını gerçekleştirdiklerini ifade eden . Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Daltaban, yardımların 200 tl lik çek ve 420 ihtiyaçlı işçimize teslim edildiğini belirtti. Başkan Daltaban şöyle devam etti.

“Bütün üyelerimize kısa mesaj attık Yardımlar için ihtiyaçlı kişilerin belirlenmesinde, Odamız kayıtlarında bulunan 550 cep telefonu numarasına, şirket ve mesul müdürünün ismini vererek kısa mesaj gönderdik. Mesajda; İşletmesi kapanmış, ara vermiş veya iş kaybı yaşamış iş yerlerinde mağdur olan işçilerimizin isimlerinin, belirtilen telefon numarasına kısa mesaj veya arayarak bildirilmesi istedik. İkinci bir mesaj atarak son gün tarihini bildirdik. Bu şekilde iş veren üyemizin beyanı esas kabul edilerek listeler hazırlanmış ve dağıtılmak üzere İş verenlerimize teslim edilmiştir.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil