Ana Sayfa Gündem 5 Mayıs 2020

..Sosyal Mesafe.

Özgür Yolcu

Hayatımıza yasaklarla, kısıtlamalarla giren Kovid-19 yani Korono Virüsü, yaşantımızı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Daha önceki yasaklarla kısıtlamalara maruz kalan halkımız son 1 Mayıs 2020 tarihinde başlayıp 3 gün süren sokağa çıkma yasağının ardından eski günlerine geri döndü.

Yasağın bitmesiyle bazı vatandaşlarımız birikmiş işlerini çözmeye çalıştıkları görüldü.

Haber Yıldızı.com olarak, yaptığımız incelemelerde özellikle banka, devlet kurumları, postane, İşkur ve dolmuş duraklarında uzun kuyruklar oluşturan Trabzon halkı sosyal mesafe sınırını zorladılar.

Halkımız özellikle devlet kurumlarında mesafeye azami derecede önem gösterirken bireysel korunulması gereken yerlerde ise sosyal mesafe sınırı dikkate alınmadı.

Trabzon halkına ısrarla duyuruyoruz. Özellikle dolmuş sırası bekleyen halkımız sosyal mesafeyi lütfen koruyun. Evde kalın çağrılarımızı yineliyoruz.

Sağlık sisteminde yaşanan olumlu neticelere göre iyileşen vaka sayısının arttığını görüyoruz.  Can kaybının azalması bizleri ümitlendiriyor. Devletimizin aldığı önlemler karşısında bizler sorumlu vatandaşlar olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeliyiz.

Kamuoyunda yaygın olarak söylenen ‘HavalarIsınacak VirüsÖlecek’söylentilerine itibar etmemek gerek.

Havaların ısınması sonucu oluşabilecek bir rehavetin ortaya çıkaracağı en küçük bir tedbirsizlik tekrardan virüsün atağa geçmesine sebep olabilir.

Sağlıklı günlere ulaşmak için evde kal sosyal mesafeyi koru Türkiye.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil