DOLAR 32,4990 -0.14%
EURO 34,9571 0.32%
ALTIN 2.430,850,33
BITCOIN 2078244-3.76662%
Trabzon
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:55

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Başkan Hayri Köksal : Dostlarımızı Yeniden Dükkanlarımıza Bekliyoruz

Başkan Hayri Köksal : Dostlarımızı Yeniden Dükkanlarımıza Bekliyoruz

ABONE OL
7 Mayıs 2020 01:03
Başkan Hayri Köksal : Dostlarımızı Yeniden Dükkanlarımıza Bekliyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Özgür Yolcu

Trabzon Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Hayri Köksal, MÜJDEYİ VEREREK VATANDAŞLARA SESLENDİ:

 

daha fazla bekletmeyin!

Pandemi süresince kapanan berberler ve kuaförler 11 Mayıs’ta tekrar faaliyete geçecek. Berber, kuaför ve güzellik salonları açılması hakkında konuşanTrabzon Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Hayri Köksal, “Bu süreç berberliğin ve kuaförlüğün insan hayatında ne kadar önemli bir meslek olduğunu ortaya bir kez daha koydu” dedi. 11 Mayıs’ta açılacak olan berber ve kuaförlerde önlemler alındığını ve hazırlıkların devam ettiğini söyledi.

Başkan Hayri Köksal, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle alınan tedbirler ve normalleşme çalışmaları konusunda yaptığı açıklamada dikkat çeken sorunlar olduğunu söyleyerek, Valilik ve belediyeden destek istedi.

“Berber ve kuaför esnaflarımız için alınan yeni uygulamaları memnunlukla karşılıyoruz. Ancak 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlarımız içinde belirli saatler aralığında izin verilmesini istiyoruz.Herkesin ihtiyacı olduğunu hepimiz biliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızdan müjdeli haberler bekliyoruz. Ayrıca yaklaşık 45 günden beri kapalı olan dükkanlarımız için belediyeden dezenfektan ürünleri bekliyoruz. Taleplerimizi Vali Ustaoğlu’na ve Belediye Başkanımıza ilettik. Berber ve kuaförler esnafımız artık bundan sonra sosyal mesafeyi koruyacak şekilde çalışma düzenine uyacaklar. Esnaflarımız kontrollü şekilde hizmet vermeye başlayacaklar” şeklinde konuşan Başkan Köksal, sözlerini şöyle tamamladı.

“Uzun bir aradan sonra 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü dükkanlarını açacak tüm esnaf ve sanatkarımıza hayırlı işler diliyorum. Aldığımız tedbirler ile, sosyal mesafe uygulaması ile, randevulu çalışma sistemi ile dostlarımızı yeniden dükkanlarımıza bekliyoruz”.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!