Ana Sayfa Gündem 10 Mayıs 2020

AVM ler Yarın Açılıyor

AVM’ler açılacak ama  restoran, kafe, eğlence ve spor sektörü firmaları hizmet veremeyecek.

 

Ülkemizde corona virüse karşı alınan önlemler sonuç verdi ve vaka sayısı azalırken iyileşen hasta sayısı da arttı. Normalleşme takviminde de ilk aşama yarın uygulanıyor. Corona virüs önlemleri nedeniyle ülke genelinde kapatılan 356 AVM yarın yeniden açılıyor. 

 Avm lerde 3 saatten fazla kalınmaması sürekli avm içinde anons edilerek vatandaşlar bilgilendirilecek avm ler saat 10 .00 ila 22,00 arasında açık kalacak açılış saati olarak mağazalara göre   mağazalar ilk etapta zorunlu olmayacak istemeyen mağaza sahipler dükkanlarını açmayacaklar  avm içerisinde maskesiz dolaşılmayacak avm girişlerinde vatandaşların ateşleri ölçülerek içeri alınacak .

Avm yöneticileri Sağlık Bakanlığı tarafından açılış sürecinde uygulanması gereken hijyen tedbirlerini harfiyen   uyguladı.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Yetmez Türkiyeye

Yetmez Türkiyeye

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil