Ana Sayfa Gündem, Yaşam 10 Mayıs 2020

“Özgürlüğün Tadını Çıkarıyoruz”

Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında yaklaşık 2 aydır evlerinden çıkamayan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar, bugün verilen izinle kendilerini sokaklara attı

. Korona virüs salgını nedeniyle risk grubunda bulunan yaşlılar, haftalar sonra dışarı çıktı. Bilim Kurulu’nun tavsiyeleri ve yetkililerin onayıyla 11.00-15.00 saatleri arasında dışarı çıkmalarına onay verilen yaşlılar, muratlarına erdi. Ülke genelinde güzel ve güneşli havayı fırsat bilen 65 yaş üstü vatandaşlar, park , bahçe ve deniz kenarlarına  akın etti. Sokakları dolduran 65 yaş üstü vatandaşların kimisi spor yaparken, kimisi yürüyüş yaptı, kimisi de parkta gazete okudu. Bazı yaşlılar ise haftalardır göremediği arkadaşları ile banklarda sosyal mesafeye uygun olarak hasret giderip, müzik dinledi.spor  yapmayı özleyen 65 yaş üstü vatandaşlar da parktaki spor aletlerinde vakit geçirdi. Polis ekipleri ise parktaki 65 yaş üstü vatandaşlarf maske takmaları ve sosyal mesafeye dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Vatandaşlar sürenin kısa olduğunu biraz daha uzun bir süre istediklerini dile getirdiler.

Saatin 11 olmasını iple çektiklerini söyleyen vatandaşlar akşamdan hazırlanıp beklemeye başladıklarını sanki yeniden doğduklarını söylediler.

Haber Yıldızı

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

SONUÇLAR ŞAŞIRTACAK…!

SONUÇLAR ŞAŞIRTACAK…!

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil