Ana Sayfa Gündem, Yaşam 12 Mayıs 2020

Berber Dükkanları Endişe ve Zamlarla Kapılarını Müşterilere Açtı

Korona virüsü belası birçok sektörü vurduğu gibi berber ve kuaförleri de ekonomik olarak kötü yönde etkiledi. Hizmet vermeye başlayacak olan berber ve kuaförler %40 zamlı tarife üzerinden fiyat almaya başlayacaklar. 11 mayıs 2020 pazartesi günü itibariyle hizmet vermeye başlayan olan berber ve kuaförler günler öncesinden müşterilerinden randevu toplamaya başlamışlardı.

Korona virüs salgının Türkiye’ye sıçramasından kısa bir süre sonra, hükümet salgının daha fazla yayılmaması için berber ve kuaför salonlarını kapatma kararı almıştı.

15-20 Dakika Arayla Hizmet Verilmeye Devam Edecek

Türkiye Berberler Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Federasyonu (TBKGU) Genel Başkanı Bayram Karakaş, bugün açılan olan berber ve kuaförlerin yüzde 40 zamlı fiyatlar üzerinden hizmet vereceklerini açıkladı.

Uzun bir aradan sonra bu sabah yeniden dükkanlarını açan işletme sahipleri maske ve koruyucu eldiven takarak müşterilerini ağırladı. Bu işletmelerde uyulacak kurallar İçişleri Bakanlığı genelgesiyle geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Tek kullanımlık kişiye özel malzemelerin kullanılması zorunlu olmuştu.
Başkan Karakaş“Randevu alıp kuaförlere gidenler, kendilerine özel ürün kullanılmadığında orada işlem yaptırmasınlar. Personellerin de maske, eldiven ve siperlik takmaları gerektiğini bilsinler” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil