Ana Sayfa Gündem, Spor 12 Mayıs 2020

Erman Toroğlundan İlginç Yaklaşım….

Erman Toroğlu liglerin başlaması kararına karşı olan futbolcuları eleştirdi: Oynanmasın diyenler para almasınlar

Lig maçlarının başlaması kararına karşı olan futbolcuları eleştiren eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, “Oynanmasın diyen oyuncular parasını almadan gitsinler” dedi.

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, A Spor’da açıklamalar yaptı futbolun geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Oyunculara ligler başlayana kadar paralarını almama çağrısında bulunan Toroğlu, “Bazı teknik direktör ve futbolcular ‘ligler oynanmasın’ diyor. O zaman bu arkadaşların hiç birisi maddi olarak alacakları paraları almasınlar, Hepsi alacakları parayı silsinler. Madem futbol oynanmıyor silsinler alacaklarını. Ligler ne zaman başlayacaksa, başlayana kadar paralarını almasınlar. Ne kadar güzel ya. Bugün Almanya ve İngiltere gibi ülkelerde ligler başlıyorsa burada da bir şeyler yapılacak” ifadelerini kullandı.

“OYNANMASIN DİYEN FUTBOLCULAR PARALARINI ALMASIN”

Sağlık Bakanlığı’nın onayının alınmadan lig maçlarının başlamayacağını vurgulayan Erman Toroğlu, “Bu işin kararını verecek olan sonunda hükümettir. Başka şansımız yok. Çünkü ileride istenmeyen şeyler yaşanırsa bundan en fazla devlet zarar görecektir. Çocukken maç oynadığımız zaman topun sahibi olan arkadaş eve gidince topunu verirdin, oyun biterdi. Oynanmasın diyen futbolcular parasını almadan gitsinler o zaman” diye konuştu.

kaynak haberler com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil