Ana Sayfa Gündem, Teknoloji 15 Mayıs 2020

Interpol Bu Konuda Herkesi Duyarlı Olmaya Çağırıyor!

İnterpol Siber Saldırılara Çözüm Olarak Kampanya Başlattı!

Günümüzün belki de en çok karşımıza çıkan olaylarından birisi şu sıralar maalesef ki Covid-19 korona virüsü oluyor. Bu yüzden de siber tehditler artmaya devam ediyor. Bu tarz durumlar üzerine INTERPOL tarafından yeni bir kampanya başlatıldı ve koronavirüsü konusunda insanların beklentisine dair yeni çözümler üzerinde düşünülmeye başlandı. Sosyal medya üzerinden başlatılan kampanya oldukça talep gördü diyebiliriz. Küresel bazda karşımıza çıkan bu kampanyalar herkes için farklı bir yaklaşım ve durum oluşturuyor diyebiliriz.

Koronavirüs nedeniyle başlatılan kampanyanın ismi de #WashYourCyberHands etiketi ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Bu yüzden de siber güvenlik hakkında farkındalık yaratılmaya devam ediliyor. Yeni normallere uygun bir şekilde yeni çözümler geliştiren İnterpol, bu duruma dair nasıl bir çözüm üretecek tam olarak bilmiyoruz.

Koronavirüsü konusunda bütün dünyadaki kuruluşların ve çalışanların farklı bir şekilde yeni bir çalışma yapısına ulaşması, uzaktan çalışma durumlarını da etkiliyor diyebiliriz. Buna karşılık vermek adına da küresel güvenlik kurumlarının yaklaşımları ön plana çıkıyor diyebiliriz.

Kampanya ortaklarından pek çok konuda destek gelmeye devam etti. Trend Micro isimli şirket, bu konuda yaptığı destekte işletmelerin ve özellikle evden home Office çalışanların güvende olmadığını öne sürdü. Bu yüzden de veri raporlarını bu konuda etiketlerle duyurmaya devam etti. #WashYourCyberHands etiketi ile yaşanan bu sıkıntılar sosyal medya ile paylaşılarak insanlara duyurulmaya tüm hızıyla devam ediyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

BABACAN’DAN ALTILI ZİRVE TURU

BABACAN’DAN ALTILI ZİRVE TURU

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil