Ana Sayfa Gündem 20 Mayıs 2020

Doktordan Sağlık Dışı Paylaşım

19 Mayıs Atatürkü Anma ve Gençlik Spor Bayramıdır.

 

Trabzon Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kaşüstü Kampüsü’nde görev yapan Onkoloji Uzmanı aynı zamanda ‘’Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanlığıda yapmakta olan Dr Ahmet Yaşar  19 mayıs ta sosyal medya hesabından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na ve kutlayanlara yönelik çirkin ifadelerle bir mesaj paylaştı.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ta yaptığı açıklamada:bende  19 mayıs gençlik ve ve spor bayramıdır diyorum  yani banada hakaret ediyor ve bölücülükle suçluyor bu şahıs hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.

İyi Parti il başkanı Azmi kuvvetlide şahısla bir görüşme yaptığını kendisine -sosyal medya hesabının çalındığını kendisinin bir paylaşımda bulunmadığını söylediğini söyledi ,lakin yaptıkları çalışmada öyle olmadığı daha önceki paylaşımların kendisine ait olduğu ve fikirlerini yazdığı görülmüştür.

Azmi Kuvvetli bahsi geçen şahsın derhal Türk Halkından özür dileyerek dernek başkanlığından ve doktorluktan istifa etmesini yetkililerinde bir an önce soruşturma başlatması gerektiğini açıkladı

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil