Ana Sayfa Gündem, Spor 21 Mayıs 2020

Başkan Ağaoğlu: Yayıncı Kuruluşun Maksadını Anlamıyoruz

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yaşanan kriz konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu’nun bu dönemde en çok özlediği şey ne oldu? Yayıncı kuruluş ile ilgili düşünceleri neler? Türk futbol endüstrisi ve Trabzonspor’un ekonomisi hakkında neler söyledi?

Dünya gazetesinin haberine göre, Ağaoğlu’nun açıklamalarının satır başları şu şekilde:

“Ben kendi gemimi kurtarmaya çalışıyorum. Henüz limana yanaştıramadım ama yanaştıracağım.

İki yıllık süre içerisinde gelirlerimizi arttırdık ama en önemlisi giderlerimizi azaltmamızdı. 50 milyon Euro’ya kurulan bir takım ligi 5’inci 6’ncı bitiriyordu. Biz 16 milyon Euro’luk takımla şampiyonluğun en güçlü adayıyız bugün.

Tüm bunlara rağmen 60 milyon Euro’luk takımlarla mücadele ediyoruz. Bu bize şunu gösterdi; şişirilmiş kadrolarla her zaman başarılı olacak değilsiniz. Bizim için bir başka gelişme ise bu dönemde üretime ağırlık verdik. Neydi bu üretim; altyapıdaki gençlerimiz.

Kafalarda hep şu soru var Şampiyonlar Ligi’nde genç bir kadro başarılı olur mu? Karşımızda Ajax örneği var. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde tarih yazdılar. Genç kadrosu ile yarı final oynadılar ve gönüllerin şampiyonu oldular. Biz neden olmayalım. Ayrıca Süper Lig’de mücadele kolay mı? Tabii ki de değil. Bizim bu yönetim anlayışımız nerede olursak olalım değişmeyecek. Bu politikalardan taviz vermediğimiz sürece; vermek gibi bir düşüncemiz de asla yok, biz önümüzdeki yıllarda ekonomik ve sportif açıdan birçok başarıya imza atmış bir kulüp olacağız. Diğer kulüplerin durumu beni hiç ilgilendirmiyor. Trabzonspor geçmiş yıllarda yapılan sorumsuz harcamaların bedelini ödedi. 50 milyon Euro maliyetli kadrolar ligi 6’ncı bitirdi.

Yayıncı sürekli bir taleple geliyor ve arkası kesilmiyor. Bu çok hoş bir durum değil. Biz kulüpler ve TFF bu konuda her ne kadar görüş ve fikirler sunsak da yayıncı kuruluşun talepleri bitmiyor. Bu durum artık can sıkıcı bir noktaya geldi.”

Kaynak GG

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil