Ana Sayfa Gündem 24 Mayıs 2020

Sektörde Ses ve Soluk Olacağız

Yaklaşık 10 gün önce Karadeniz Bölge Başkanlığına Getirilen Özgür Yolcu, Başta Genel Başkan Zeki Aydın olmak üzere Tüm ÖGÜDER Üyelerinin Ramazan Bayramını Kutladı.

Sektörde Ses ve Soluk Olacağız.

Kısa adı ÖGÜDER olan, Özel Güvenlik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Karadeniz Bölge Başkanlığına getirilen Özgür Yolcu, Ramazan Bayramı dolayısıyle bir mesaj yayınladı.

Yolcu, mesajında Türkiye genelinde yeni kurulan derneğin 10 bine yakın üyesi bulunduğuna dikkati çekerek, her geçen gün büyüyen derneğin sektöre yeni bir ses, yeni bir soluk getireceğini dile getirdi.

Ülke genelinde önemli bir boşluğu dolduracağına inandığını belirten Yolcu, şöyle devam etti.

“ÖGÜDER ülke genelinde yeni teşkilatlanmaya başlayan genç dernektir. Derneğimizin amacı, özel güvenlik görevlisi meslektaşlarımızın öncelikle yanlarında bulunarak yalnız olmadıklarını hissettirmektir.  Karadeniz bölge başkanlığı sınırları içinde bulunan tüm il ve ilçe teşkilatlanmalarımız hızla devam etmektedir. En kısa sürede il ve ilçe teşkilatlanmalarımızı bitirip özel güvenlik meslektaşlarımıza daha yakın olmak arzusu içindeyiz. Keza teşkilatlanması biten il ve ilçe teşkilatların daki meslaktaşlarımıza ulaşmaya ve yardım elimizi uzatmaya başladık.

Bu manada meslaktaşlarımıza Ramazan ayı içinde başta gıda olmak üzere bir çok yardımda bulunduk. Yardımlarımız bundan sonra da ihtiyaç duydukları her alanda yanlarında olacağımızı bildirmek istiyorum.

Bu vesile ile tüm islam aleminin ve meslektaşlarımın ramazan bayramlarını en içten dileklerimle kutlar sağlık ve muabbet dilerim”.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

TALİSCA GEMİLERİ YAKTI…

TALİSCA GEMİLERİ YAKTI…

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil