Ana Sayfa Tarım ve Hayvancılık 11 Haziran 2020

Aslı Hünel: “Bir sağlık çalışanının düğününde sahne alacağım

Sanat ve televizyon dünyasından ünlü konuklarla eğlenceli bir programa ev sahipliği yapan Tuzla Belediyesi, e–Talks Tuzla’da Cumartesi akşamı müzik dünyasının sevilen isimlerinden Aslı Hünel’i ağırladı.

 

Sanat ve televizyon dünyasından ünlü konuklarla eğlenceli bir programa ev sahipliği yapan Tuzla Belediyesi, e–Talks Tuzla’da Cumartesi akşamı müzik dünyasının sevilen isimlerinden Aslı Hünel’i ağırladı.

Yayına katılan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Bu dönemde insanların birbirleriyle oturup sohbet etmesi, yemek yemesi ne büyük bir nimetmiş bunun kıymetini bir kez daha anladık. COVID-19 sonrası tüm konuklarımızı Tuzla’da ağırlamaktan onur ve gurur duyacağımızı ifade ediyorum kapılarımız sonuna kadar açık bütün tesislerimiz sonuna kadar açık. Bütün vatandaşlarımızın bayramlarını kutluyorum. Bu topraklarda yaşayan herkesin şunu bilmesi çok önemli, biz bize yeteriz” diyerek programdan ayrıldı.

Orkestrasıyla izleyenleri selamlıyoruz Aslı Hünel, herkesin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak Nokta Müzik Stüdyosu’ndan müzik dolu sohbetine başladı. Eski bayramları çok özlediğini ama yaşadığımız dönemin buna da şükretmeyi öğrettiğini belirterek, “Sabrı öğrendik, her şeyin başının sağlık olduğunu yine yeniden öğrendik bize çok şey öğretti. Hayat bayram olsun” diyerek ‘Hayat Bayram Olsa’ şarkısını seslendirdi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın isteği olan ‘Bir İhtimal Daha Var’ ve ‘ İnleyen Nağmeler’ şarkısını seslendirdikten sonra çocukluğundaki bayram sabahlarını anlattı:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil