Ana Sayfa Tarım ve Hayvancılık 11 Haziran 2020

İletişim Başkanlığı, Yeditepe Konserleri’ne 30 milyon TL harcandığı iddialarını yalanladı

Haberin  Yıldızı-

İletişim Başkanlığı’ndan, İstanbul Yeditepe Konserleri’ne 30 milyon TL harcandığı iddialarına ilişkin açıklama yapıldı. Söz konusu iddiaların asılsız olduğu belirtilen açıklamada, Yeditepe Konserleri’ne ilişkin algı operasyonu yapanlar hakkında hukuki yollara başvurulacağı ifade edildi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, İstanbul Yeditepe Konserleri’ne 30 milyon TL harcandığı yönündeki iddiaları yalanladı.

İletişim Başkanlığından “İstanbul Yeditepe Konserleri” hakkında yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele sürecinde alınan tedbirlerden etkilenen bütün bireylere ve sektörlere yönelik geniş bir yelpazede çok boyutlu ve kapsayıcı destekler sağlandığı bildirildi.

“MÜZİK CAMİASINA DESTEK AMACIYLA KONSER ETKİNLİĞİ BAŞLATILDI”

Birçok sektör ve kesime destek sağlandığı belirtilen açıklamada, “Tek tek bireylere sunulan maddi destek başta olmak üzere, perakendeden ulaşıma, sanattan spora kadar birçok sektör ve kesim desteklenmiş, ülkemizin ve milletimizin bu süreci en az etkiyle atlatmasına gayret gösterilmiştir. Bu süreçten en çok etkilenen sektörlerin başında gelen müzik sektörü de yalnız bırakılmamıştır. Bu kapsamda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Kovid-19 ile mücadele tedbirleri nedeniyle evde kalmak zorunda olunan dönemde müzik camiasına destek amacıyla bir dizi konser etkinliği başlatılmıştır. Böylece hem sektörün çarklarının yeniden dönmesi sağlanmış hem de milletimizin müzisyenlerle ve kültür-sanat etkinlikleriyle buluşmasına imkan doğmuştur” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil