Ana Sayfa Gündem 14 Haziran 2020

Hoşgeldin Futbol Hoşgeldin Karadeniz Fırtınası

Dile kolay 89 gün olmuş futbolsuz geçen günlerimiz bir virüs belası bulaştı ki çıkmadı hayatımızdan kısıtlamalar,izoleler,evde geçen günlerin ardından normalleşmeye başlayan hayatla birlikte futbol da geri geldi.

Hoş geldin Futbol ,Hoş geldin Heyacan,Hoş geldin Tartışmalar,Hoş geldin Mücadele

89 gün önce futbola ara verdiğimizden bugüne gelene kadar bu virüs belasından hayatını kaybeden 4778 vatandaşımızı rahmetle anıyoruz mekanları cennet olsun.Zor bir süreç den geçiyoruz görünen o ki bu süreç biraz daha devam edecek , yaşam normalleşiyor şartlar iyileştiriliyor ama lütfen virüs bitti diye tedbiri elden bırakmayalım bu corona denen illet sinsi bir şekilde aramızda geziyor yasaklar kalktı diye gevşemeyelim tedbiri elden bırakmayalım sosyal mesafe ve tedbir  yaşam standardımız olsun.

Futbol 89 gün aradan sonra Göztepe-Trabzonspor maçıyla tekrar start aldı. Üç ayın verdiği izleyememe açlığıyla tüm futbolseverler gibi ekrana kilitlendik.Açık söylemek gerekirse kendimide yüksek bir tempo ve mücadele beklemediğim için beklentilerimide yüksek tutmamaya karar vermiştim,futbolcularda daha yeni yeni kendilerini idmanlara verebilmişti çünkü yabancı futbolcularda ülkelerine gidememiş helede virüsün başlandıcında obi mikelin şehri terk ederek sözleşmesini feshetmesi moralleri biraz da bozmuştu hali hazırda hazırlık maçı bile yapamadan lig maçına çıkıyorlardı üstüne üstlük birde futbolun itici gücü “seyirci” de yok bütün bunları üst üste koyunca beklenti minumum  du bende. O sene bu sene dediğimiz şampiyonluk yolumuzda “hakkederek” oturduğumuz liderlik koltuğumuzu koruyalım kısaca günü kurtaralım diye geçiriyordum içimden.İyi futbol değil 3 puan olsun bizim olsun diyen gruptandım.

Hakem Zorbey Küçük başlama düdüğünü çalmasıyla kendi düşüncelerimden kendim utandım aman allahım ya 3 aydır oynamayan takım bumu sağdan soldan ortadan hücum üstüne hücum resmen Göztepe nefes almasın diye her yönden baskı  bir yanda pereira bir yanda nwakeeme ortda şörloth ekuban  forvet hattı değil sanırsın mahşerin 4 atlısı ne mümkün tutmak Göztepe defansı çaresiz Göztepe defansı şakın ,Karadeniz Fırtınası sanki ara vermemiş hızı hiç düşmemiş, ne fırtınası olmuş kasırga süpüyor etrafı  dakikalar 16 yı gösteriyorduki sihirbaz pereira her zaman yaptığını yaptı sağ kanattan süründü silkelendi kesti kafayla gol atmayı unutan nwakemeeye al da  kariyerinde kafa golün olsun dercesine yolladı bu ikramı geri çevirmek ayıp olurdu nwakeeme de arkadaşı nı kırmadı jeneriklere geçecek bir vuruşla Betonu Yıktı   kafa vuruşlayla 3 yıl sonra  golü yaptı. Bu golle Nwakeeme geçen sezonki takıma 10 gollük katkısını geride bırakarak 27.haftada 11 gole ulaştı.

Golü attık yavaşlarmıyız derken gördükki değişen bir şey yok biraz şans yanımızda olsa daha 30. Dakika da skorbord 3-0 olurdu  Karadeniz Fırtınasını durdurmak Göztepenin yapacağı bir şey değildi bir ara sahneye Zorbay Küçük çıktı Göztepenin yapamadığını ben yaparmıyım dedi 42 dakikada uyduruk bir 2.sarı kartla guilherme yi attı ama oda gördüki o bile olmadı fırtınanın hızı biraz düşsede ikinci yarıyla beraber tekrar vites arttıran Fırtına önce şorlotu elleri ile tutatrak bile durduramayan göstepe,  ekubanın penaltısı ile 2. 84 dakika da orta sahadan çıkan Süper Bücür Abdulkadirin fırsatçılığı ve inatla topu takip etmesi sonucu her ne kadar çizgiye cm ler kala berkan dokunup kendi kalesine attı diye yazılsada biz hakkını teslim edelim abdulkadir ömürün attığı golle 3-1 kazandı .Tebrikler Fırtına ,Tebrikler Hüseyin Hoca

aynı futbolu ,aynı hırsı, aynı heyacanı salı akşamı da sizlerden bekliyoruz .

Not: eksikler yokmu? tabiki var Guilherme  iyimi ? değil   Dizilişte yanlışlık varmı ? evet var    ama bugün bunlar hiiiiç önemli değil 3 aylık aradan sonra 3 puanı 3 golle ve güzel bir oyunla  deplasmanda almış bir takımı eleştirmek haksızlık olur Eksikleri ve aksamaları Hocamız Hüseyin Çimşir ve yardımcılarıda görmüşlerdir gereğini yaparlar hadi hep beraber 8.Kuşatmada Trabzonspora köstek değil desdek olalım

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

İZMİRİN EFESİ SÜPER LİGDE

İZMİRİN EFESİ SÜPER LİGDE

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil