Ana Sayfa Spor 14 Haziran 2020

Süper Ligden Kısa Kısa

 

Haberin Yıldızı-

Süper Ligden kısa kısa

Zirve takipçisi Başakşehir kaldığı yerden devam etti,Rakibi karşısında daha baskılı futbol oynayan BaşakşehirSpor Kulubü Aytemiz Alanyasporu 2-0 mağlup ederek 3 pauanın sahibi oldu.

Yeni Malatyaspora misafir olan istanbulun Paşası deplasmanın da paşasıyım dedi.Kora kor mücadele içerisinde geçen mücadeleyi 2-1 kasımpaşa kazandı

İnönüye Kalan Antalyaspor Kartalın seyirci desdeğinin olmamasını da iyi değerlendirdi sahadan 3 puanı 2-1 lik galibiyetle aldı.

Hes Kablo Kayserispor pandemi süreci sonrası çıktığı ilk maçda istenileni versede hakemi geçemedi rakibini ezen bir futbol ortaya koyan H.K.Kayserispor 59,dakika 1-0 öne geçmesine rağmen 88.dakikada gustavo nun yaptığı  faulü verilmemesi sonrasında gelişen atakta yenilen gol ve 1 dakika sonrası atılan 2.golle sahadan 2-1 yenik ayrıldı Rakibini geçen ama hakemi geçemeyen H.K.Kayserispor haftayı puansız kapattı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

SERİYE DEVAM 3 PUANA SELAM

SERİYE DEVAM 3 PUANA SELAM

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil