Ana Sayfa Gündem, Politika 15 Haziran 2020

“Etik Farkındalık Çalışmamız, Ahlaki İki Yüzlülüğü Gözler Önüne Sermiştir”

 

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı/ Tanıtım ve Medya Başkanı/ Kahramanmaraş Milletvekili/ Mahir Ünal, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda etik farkındalık çalışmalarına değindi.

Ünal, şunları kaydetti:

“Etik farkındalık çalışmamız, ahlaki iki yüzlülüğü gözler önüne sermiştir. Nasıl kendi teröristlerine sahip çıktılarsa aynı şekilde ahlaksızlık kendi taraflarından geldiğinde mübah görüp yapılan çirkinliğe kol kanat gerdiklerini tüm açıklığı ile ortaya koymuştur. Cumhurbaşkanımıza, merhum annesine, ailesine, bizlere yapılan hakaretlere, küfürlere tamamen sessiz kalanlar, bir kişinin asla kabul edemeyeceğimiz ahlaksızlığını 10 milyon üyesi olan bir harekete mal etmek gibi aşağıların aşağısı bir tutum sergiliyor, bizi hiç şaşırtmıyorlar.”

Teşkilat mensupları ve üyelerinin küfür ve hakaretine asla sahip çıkmadıklarını, yapanları da ihraç ettiklerini belirten Ünal, şu ifadeleri kullandı:

“Her türlü gayriahlaki tutumu reddettik, sizse her seferinde küfürbazları, ahlaksızları ödüllendirdiniz. Biz ilkeli siyasetin peşindeyiz, kimden gelirse gelsin ahlaksızlığa karşı duruyor, her koşulda erdemi savunuyor, ilkelerimizi muhafaza ediyoruz. Siz ise her şeyden önce ilkesizsiniz, içinizdeki ahlaksızlara sessiz ve körsünüz, dürüst değilsiniz. Şüphesiz sizin tam karşınızdayız.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil