Ana Sayfa Gündem, Spor 16 Haziran 2020

O sene Bu Sene 3 Kupa Müzeye

 

Haberin Yıldızı-

Ziraat Türkiye kupası yarı final rövanş maçın da kadıköye  Trabzonda alınan  2-1 lik galibiyetin avantajıyla başlayan Trabzonspor  kontrollü bir anlayışla  başladı fenerbahçenin erken bir gol bulurum düşüncesiyle baskı yapmaya çalıştığı ilk 5 dakikada defanstan kaptığı topu orta sahada Ekubana verince Ekuban klasına yakışır daha öncede defalarca yaptığı ara pasıyla ilerde  Şorlothu kaçırdı  son 5 maçını suskun geçiren Kral bekletmeden yaptığı vuruşla serdar azize de çarpan top kaleci altayın bakışları arasında Fenerbahçe ağlarına gitti.Kaleye çektiği ilk şutla gölü bulan Trabzonspor 6. Dakikada 1-0 öne geçti.

Golden sonra Fenerbahçe ataklarını artırırken 25. Dakika emre belezoğlu kendine yakışanı yaparak saha içerisinde faüle maruz kalan  şorlotha sataşmaya kalkınca Hakem Cüneyt Çakırdan önce sarı kart eylemine devam edincede yedek kulübesinde ikinci sarı kartan kırmızı kart görerek sahayı terk etmek zorunda kaldı.

39 .dakika Fenerbahçe 18 nin içerisinde dirarın şorlothu faulle durdurmasına pozisyona 1 metre uzakta olan Cüneyt  çakır devam dedi.

Karşılık ataklarla geçilen dakikalar dan sonra 33 dakikada sakatlanarak kendini yere bırakan nwakeme yerini bilale bırakarak sahayı terketti .hucum gücü bu dakikadan sonra biraz daha düşen Trabzonspor fenerbahçenin ısrarla sol kanattan yaptığı atakların sonuncunda sahanın ilk yarının Fenerbahçe adına tartışmasız en iyi oyuncusu Rodrigues  41 dakikada yaptığı ortada deniz türünç ün yarım volesi gol alarak Trabzon ağlarına gidince ilk yarıda 1-1 lik sonuçla takımlar soyunma odasına gittiler.

2.yarı oyuna Mehmet ekiciyi alarak başlayan Fenerbahçe orta alandaki üstünlüğüde ele aldı.

İlk tehlikeli atağı 52. Dakikada Sörloth la bulan Trabzonspor ekubanın ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan sorloth kötü vurunca öne geçme şansını kaçırmış oldu.54.dakikadan sonra oyuna ağırlığını iyice koyan Mehmet ekici direk kaleye kullandığı sert ve düzgün  vuruşu Uğurcan kornere çeldi.55 dakikada serbest vuruşta direk kaleye kullanan Mehmet ekicinin güzel vuruşu Kaleci Uğurcan da aynı güzellikle tokatlayarak gole izin vermedi.

61. dakikada Fenerbahçe yedek kulübesinde enterasan şeyler olmaya başladı yedek kulübesinde telefonla konuşan yardımcı hoca ekranlara yansırken Volkan Demirel de tirübünlerde elinde cep telefonu ile bir şeyler anlatıyordu bu sahneden sonra deniz türünç dışarı alındı duruma tepki gösteren deniz türünç yedek kulübesinde tartıştıktan sonra soyunma odasına gitti .

Fenerbahçe tur için mutlak gol bulmak için   ataklarını artıran ve Trabzonspor üzerinde baskı oluşturmaya başladı baskıyı akılcı bir taktikle savuşturan Trabzonspor önce ekuban sorloth ortaklığında 77 dakika gole çok yaklaştı ekubanın pasında sorloth buluştuğu topa düzgün bir vuruş yapmasına rağmen az farkla top yandan dışarı çıktı Ekuban Sorloth ortaklığı 82 dakikada tekrar kendini hissettirdi Trabzonspor yarısından kaptığı topla 50 metre koşan ekuban verdiği pasla sorloth a boş kaleye alda at dedi ikramı geri çevirmeyen Sorloth 4. Fenerbahçe maçında 4. Gölünü ağlara bıraktı.

2-1 sonuçla umudunu kaybeden Fenerbahçe bilinçsizce saldırınca Fenerbahçe maçlarının golcüsü Nowak Ndayne pasında topu 3.kez Fenerbahçe ağlarına gönderince Fenerbahçenin tüm umutları kadıköyün çimlerine gömülmüş oldu.

Bu sonuçla Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasında ilk maçta aldığı 2-1 galibiyetini deplasmanda aldığı 3-1 galibiyetle perçinleleyerek Finale yükselmiş oldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

MİLLİ HEYECAN START VERDİ

MİLLİ HEYECAN START VERDİ

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil