Ana Sayfa Gündem, Spor 17 Haziran 2020

Taraftarımıza Armağan Olsun

 

Haberin Yıldızı-

Kadıköyde en son 23 ağustos 1997 de 3-1 galip gelen Trabzonspor 23 yıl sonra kadıköyde yine aynı skorla galip geldi.Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde karşı karşıya gelen uzun süre  1-1 lerini deneyerek oynayan iki takım Ekubanın yeter artık demesiyle önce 2. Sonra da gizli gölcü Novağın Ndiaye ‘nin pasında attığı golle skoru 3-1 yapan Trabzonspor kendini finale  fenerbahçeyi de  kupa dışına itti.

Maçtan sonra hem kupada finale çıkılması hemde uzun süreden sonra  kadıköyde galibiyet gelmesi futbolcuları sevince boğarken Trabzonda da taraftarları sokaklara döktü .

Maçtan sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan sporcuların görüşleri şu şekilde

Sorloth: Santraforlar böyledir bazen gol atamassınız ama eğer böyle mükemmel takım arkadaşlarınız varsa buna müsaade etmezler Ekuban bugün mükemmeldi teşekkür ederim ,taraftarımızın ne kadar mutlu olduğunu görünce bizde çok mutlu oluyoruz

Uğurcan Çakır:Çok mutluyuz 4 mayıstan beri antramanlara devam ettik Final için oynadık Hocamıza takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ,taraftarımız her şeyin en iyisini hakediyorlar kendilerine galibiyeti armağan ediyorum,Ligde kalan 7 maçımızı kupada da final maçını alarak iki kulvardada şampiyon olacağız .

Filip Novak:Hepimiz çok mutluyuz ama kazandığımız sadece bir yarı final finali de kazanıp kupayı alınca daha çok sevineceğiz,taraftarımızın mutluuğunu görüyorum ama bir adım daha kaldı onuda kazanınca daha çok mutlu olacağız

Açıklamaların ardından soyunma odasına giden futbolcularında katılmasıyla soyunma odasında kelimenin tam anlamıyla  bir sevinç yumağı oluşturdu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil