Ana Sayfa Dünya, Gündem 21 Haziran 2020

Amerikada Savaş Kızışıyor Trump Eriyor

 

Haberin Yıldızı-Dış Haberler

Amerikada 3 kasımda yapılacak seçimlerde karşı karşıya gelecek olan Biden ve Trump seçimden  galip çıkabilmek için seçim kampanyalarına büyük bir hızla devam ediyorlar.

Amerikada görünen o ki Trump güç kaybetmeye devam edecek gibi mayıs ayından sonra yapılan bu ayki seçim anketlerinde 5 puan daha kaybeden Trump %41 lere düştü mayıs ayındaki ankette ise Trump % 46 larda idi

Son yapılan anketlerde Biden %54 Trump %41  kararsızlar %5

Trump’a desteğin haziran ayında  düşmesinde en etkili olayın siyahi Amerikalı George Floyd’un Minnesota eyaletinde gözaltına alınırken polis tarafından öldürülmesinin ardından başlayan olaylara karşı Trump’ın askeri güç kullanma tehdidinin ve Amerika Birleşik Devletleri’ndeki COVID-19 pandemi süreci ve artan işsizliğin de etkili olduğu ifade ediliyor.

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil