Ana Sayfa Gündem, Sağlık 21 Haziran 2020

Bu Virüsle İşimiz Uzun

 

Haberin Yıldızı-

Dünyayı etkisi altına alan covid-19 sanki ikinci perdeye hazırlanıyor gibi , vaka sayılarının düşmeye başlamasıyla birlikte tüm dünyada ve Türkiyede kısıtlamalar azaltılmış yaşam normalleşmeye başlama hazırlıkları yapılmıştı.Pandemi süreci ile birlikte kapatılan Berberlerler,cafe restorantlar, yaş kısıtlamalı sokağa çıkma yasakları ,futbol maçları (vs) önlemler vaka sayılarındaki düşmeler sonucu gevşetilmiş futbol maçları da seyirsiz olsada başlatılmıştı.

Bu gün geldiğimiz durumda ise normalleşme ile birlikte tedbirleride bırakan vatandaşlar virüsün tekrardan yayılma hızının artmasına sebep oldu her ne kadar ülkemizde tedbirler konusunda azami özen gösterilmesi konusunda tüm yetkililer sürekli çağrı yapsada dünya genelinde virüs 2.saldırıya geçti . Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Dr.Fahrettin Koca  olmak üzere tüm vatandaşlarımıza çağrı yapan yetkiler Virüs belası bitmedi Tedbirlerden ödün vermeyim maske+sosyal mesafe bizi virüsten korur açıklaması yaptılar.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil