Ana Sayfa Gündem, Spor 21 Haziran 2020

Şampiyon Olacaksan 7 Maçıda KAZANACAKSIN

Haberin Yıldızı-

 

Trabzonspor Şampiyon Olmasın Diye  Yeni Senaryolarmı Yazılıyor

Kurduğu Güçlü Kadro İsabetli ara transferler ve oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin şampiyonluktaki en büyük favorisi Trabzonspor yoluna dolu dizgin giderken kalan 7 final maçından mutlak 21 puan almak zorunda.

Bu güne kadar sadece kendi maçlarını düşünen Trabzonspor akşam oynanan Ankaragücü-Başakşehir maçında   görüldü ki yarışa karanlık ellerde  devreye girebilir . Şampiyonluk  yolunda kalan 7 maçında mutlak kazanılmasının gerekir.

Maçtan sonra konuştuğumuz Trabzonspor taraftarları : ne diyelim bizim kimseden bir beklentimiz yok adil maçlar oynansın adil maçlar yönetilsin bizim 7 maçımız var takımımıza güveniyoruz 7 maçıda galip bitireceğiz kim ne yapmış yapmamış bizi ilgilendirmiyor biz 7 maçıda kazanıp Şampiyon olacağız dediler

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil