Ana Sayfa Gündem, Spor 22 Haziran 2020

Dozer Cemilin Adını Taşıyan Sezonun Şampiyonluk Kupasının Yeri Dozer Cemilin Formasının Yanıdır

Haberin Yıldızı-

Bugün Alanyaspora konuk olacak Trabzonspor kazanıp yoluna devam etmek istiyor.Hesaplarını 3 puan üzerine kuran Trabzonsporda nwakame ve alanyaspor kadrosuna alınmazken kaptan sosa  kadroda yer aldı..

Trabzonsporda  alanya maçı kadrosuna  UĞURCAN ÇAKIR,ERCE KARDEŞLER,ARDA AKBULUT,HÜSEYİN TÜRKMEN,GASTON CAMPI,MAJID HOSSEINI

MANUEL DA COSTA,ATAKAN GÜNDÜZ,JOAO PEREIRA,SERKAN ASAN,ABDURRAHİM DURSUN,FILIP NOVAK,DOĞAN ERDOĞAN,ABDULKADİR PARMAK,TAHA TUNÇ,JOSE SOSA,BADOU NDIAYE,KEREM BAYKUŞ,GUILHERME,BİLAL BAŞACIKOĞlu,ABDÜLKADİR ÖMÜR,ALEXANDER SÖRLOTH,CALEB EKUBAN,KORAY KILINÇ yer aldı.

 

Bugüne kadar alanyada üç kez karşılaşan iki takım maçlardan  ikisinde alanyaspor birinde Trabzonsporun galibiyetiyle bitmişti.

En son 23 eylül 2019 da deplasmanda kaybeden Trabzonspor 274 gündür deplasmanda kaybetmezken bu maçlardan 8 galibiyet 2 de beraberlik aldı.Bugünkü maçta bu istatistiğine de güvenen Trabzonspor Haftanın kapanış maçından 3 puan alarak geçici olarak devrettiği liderliği başakşehirden geri almak istiyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil