Ana Sayfa Dünya, Gündem 22 Haziran 2020

Trump Kendine Yakıştığı Gibi Saçmaladı

 

Haberin Yıldızı-Dış Haberler

ABD Başkanı Trump Covid-19 da artan vaka sayısındaki baskılar üzerine yaptığı açıklamada test yapmassak vaka sayısı olmaz dedi.
ABD Başkanı Donald Trump, ülkesinde korona virüsü nedeniyle 120 bine yakın kişinin ölmesine rağmen ‘vaka sayılarının artmaması için test sayısını azaltma talimatı verdiğini’ söyledi.

ABD Başkanı, uzmanların korona virüsü salgınını kontrol altına almanın en önemli yöntemi olarak gördüğü testleri azaltma talimatı verdiğini itiraf etti. “Biliyorsunuz, test yapmak iki ucu keskin bir kılıç” diyen Trump, ABD’de şu ana dek 25 milyon kişiye test yapıldığını söyleyip şöyle devam etti: “Kötü tarafı şu: Bu kadar çok test yaptığınızda, daha fazla kişi, daha fazla vaka bulacaksanız. Dolayısıyla, ekibime ‘Lütfen testleri ağırdan alın’ talimatı verdim.” Trump yönetimi yetkilisiyse, tepkiler üzerine Trump’ın test talimatı hakkında “Şaka yaptığı açıktı” demek zorunda kaldı.
Bilindiği gibi Trump Salgın nedeniyle ara verdiği seçim kampanyasını üç ay sonra  hafta başında yeniden başlatmıştı

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

TUR NORVEÇE KALDI

TUR NORVEÇE KALDI

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil