Ana Sayfa Gündem 23 Haziran 2020

Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya: ‘Emeğimizin Çalınmasından Bıktık!

 

Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, TBMM’de Türk futbolu ile ilgili basın toplantısı gerçekleştirdi.
“EMEĞİMİZİN ÇALINMASINDAN BIKTIK”

Ahmet Kaya yaptığı açıklamada, “TBMM’de Türk futbolu ile ilgili basın toplantısı gerçekleştirdik. Ayrımcılık, imtiyaz değil, temiz futbol adalet istiyoruz. Emeğimizin çalınmasından bıktık, usandık Sayın Cumhurbaşkanını göreve çağırıyoruz.” dedi.

“TANIDIK BİLDİK SENARYOLARLA KARŞI KARŞIYAYIZ”

Türk futbolunda tanıdık ve bildik senaryolarla karşı karşıyayız. Ankaragücü – Başakşehir arasında müsabaka oynandı. Ankaragücü 11. dakikada 1-0 öne geçti. Arkasından Ankaragücü yine baskı yaparak 21. dakikada 2. golü buldu. Ancak bu gol olmasına rağmen, ofsayt ile ilgisi olmamasına rağmen geçersiz sayıldı. Bütün futbol otoriteleri aynı görüşte. Ben de futbol oynadım. Ankaragücü’nün buz gibi golü iptal edildi. Burada hakem hatası yok. Burada katliam var. Ankaragücü’nün 3 puanı Başakşehir’e verildi.  Ankaragücü bu 3 puan nedeniyle küme düşerse bunun hesabını kim verecek?

AHMET KAYA: “GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ’IN TÜRK FUTBOLUNA YAPTIĞI OPERASYONLAR”

“Göksel Gümüşdağ’ın Türk futboluna yaptığı operasyonlar. Son 16 yıldır TFF ve MHK’nın içinde kendince örtülü bir yapı oluşturan Gümüşdağ, kimi zaman hakemleri, kimi zaman VAR hakemlerini, kimi zaman da maç sonuçlarını belirliyor. Gümüşdağ da hakemleri müsabaka sonuçlarına göre ödüllendiriyor veya cezalandırıyor.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil