Ana Sayfa Dünya, Gündem 24 Haziran 2020

Amerika Uyanıyor

Haberin Yıldızı-

Başkan seçildikten sonra yaptığı farklı uygulamalar ,değişik konuşmaları,dünya ülkeleri ile uyumsuzlukları had safya varan Başkan Trump için tehlike çanları çalmaya başladı

Seçim kampanyası için tutulan salonun yarısının  boş kalması 3 kasım öncesi Başkan Trump için uyarı niteliğindeydi.

Economist, Reuters, CNBC ve Politico’nun yürüttüğü anketlerde ABD Başkanı Donald Trump’ın ekonomi yönetimi başarılı karşılanıyor. Ekonomi üzerine yapılan ankette, Economist yüzde 53, Reuters yüzde 54, CNBC yüzde 52 ve Politico yüzde 49 oranında ABD Başkanı Donald Trump’ın ekonomi politikalarının desteklendiği belirtiliyor. Öte yandan, Dış ilişkiler konusunda yapılan anketler tersi yönde.

Dış ilişkiler konusunda ABD Başkanı, Politico’nun yaptığı ankette yüzde 42, Reuters’ın anketinde yüzde 43 ve CNN tarafından yürütülen ankette sadece yüzde 42 oranında destek görüyor.

ABD Başkanı’nın COVID-19 pandemi sürecini yönetimine dair anket sonuçlarına göre, Economist’in yaptığı ankette yüzde 45, Reuters’ın anketinde yüzde 44 ve CNN kaynaklı ankette de yüzde 44 oranında destek görülürken, Fox News tarafından yapılan ankette yüzde 51 ve CNBC tarafından yapılan ankette yüzde 50 destek onayı ile diğer anket sonuçlarından ayrılıyor.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil