Ana Sayfa Ekonomi, Gündem 25 Haziran 2020

SON DAKİKA: Benzine 12 Kuruş Zam Yapıldı!

Haberin Yıldızı-

Benzine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere pompa fiyatında 12 kuruşluk zam yapıldı. İşte benzinde son durum

Benzinin litre fiyatına bu gece yarısından geçerli olmak üzere 12 kuruş zam yapıldı.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) alınan bilgiye göre, Ankara ve İzmir’de ortalama 6,45 liradan satılan benzinin litre fiyatı 6,57 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul’da 6,39 liradan 6,51 liraya yükselecek.

AKARYAKIT FİYATLARININ HESAPLANMASI

Akaryakıt fiyatları, Türkiye’nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor.

Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

 

Akaryakıt Piyasası Bilgilendirme

Akaryakıt  Ürünlerinde Fiyat Artışı

25/06/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;Benzinde 12 KRŞ/LTpompa fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

EYVAHHH !

EYVAHHH !

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil