Ana Sayfa Gündem, Spor 26 Haziran 2020

2. ve 3. Lig Temsilcileri “Tescil ” Beklerken Fedarasyon “Oynayın ” dedi

 

Haberin Yıldızı-

TFF alt liglerde oynayan takımlarla daha önce toplantı yapmış ve takımlardan ligi bu haliyle tescil edin isteği gelmişti.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Murat Sancak, 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Volkan Can ile TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig ekiplerinin aralarında belirledikleri kulüp başkanlarıyla video konferans aracılığıyla bir araya gelmiş orada bu istek tekrar edilmişti

TFF Yönetim Kurulu, bugün ise  Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gündemdeki konuları görüşmek üzere Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirmiş,toplantı sonunda yapılan açıklamada ise alınan kararlar açıklandı.

Toplantıda Yönetim Kurulu, gündem maddelerinden birisi olan Covid-19 salgını nedeniyle ara verilen TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabakalarının tamamlanması konusunda yaptığı değerlendirme sonucunda, daha önce açıklandığı gibi bu iki ligin 18 Temmuz 2020’den itibaren oynatılması kararını vermiştir.

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’de kalan müsabakaların programı en kısa zamanda kamuoyuna duyurulacaktır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil