Ana Sayfa Gündem, Spor 27 Haziran 2020

Kaptan Sosa’dan Hedef : 6 da 6

Haberin Yıldızı-

Son haftaların yaklaşması takım üzerinde baskı yaratırken Kaptan Sosa Ankaragücü maçı öncesi Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde takımla bir toplantı yaptı.

Toplantıda 34 maçlık maratonun son 6 maçı kaldı hep birlikte inanarak birbirimize güvenerek mücadeleye devam edelim,kalan bu son altı maçı alalım şampiyonluk ipini göğüsleyelim diyen Sosa Sezon boyunca türlü şanssızlıklar yaşadık. Neyse ki hepsini aşmayı başardık. Biz çok güzel bir takımız. Hep beraber savaştık ve buralara kadar geldik. Şimdi final maçlarına çıkacağız. Sizden isteğim her zamankinden daha güçlü olun. Kalan 6 maçı da kazanarak bu işi bitirelim ve şampiyonluk kupasını havaya kaldıralım,taraftarımıza armağan edelim dedi.Konuşmanın ardından takımın da kaptana söz vererek 6 da 6nın ilk ayağını bu akşam Ankaragücünü yenerek başlayacaklarını dile getirdiler

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

İMAMOĞLU;”TAM YOL İLERİ”

İMAMOĞLU;”TAM YOL İLERİ”

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil