Ana Sayfa Bölge, Gündem 27 Haziran 2020

Sebepsiz Bir Melek Kaybetmiştik

Haberin Yıldızı-

Ecrin Kurnaz’ın ölümüyle ilgili üvey baba dahil dört kişi tutuklandı

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde, 1.5 yaşındaki Ecrin Kurnaz’ın ölümüyle ilgili gözaltına alınan altı şüpheliden, aralarında üvey babasının da bulunduğu dört kişi tutuklandı.

Vezirköprü cumhuriyet başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, DNA incelemesinde buluntuların geçen yıl kaybolan Kurnaz’a ait olduğunun belirlenmesinin ardından gözaltına alınan şüphelilerden üvey babaanne Hacer Kurnaz, ‘bakmakla yükümlü olduğu çocuğun ihmalle ölümüne neden olma’ iddiasıyla tutuklandı.

Üvey baba Deniz Kurnaz ile Hasan S. ve Mesut Y. de ‘fuhuş yaptırmak, fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek’ iddiasıyla sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Üvey amca Özkan Kurnaz ile H.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ne olmuştu?

Vezirköprü’nün Alancık Mahallesi’ndeki evlerinin önünde oynarken geçen yıl 7 Mayıs’ta kaybolan Kurnaz’ı aile üyeleri ile mahalle sakinleri aramış, sonuç alınamayınca olay jandarmaya bildirilmişti. Jandarma, AFAD ekipleri ve mahallelinin katılımıyla küçük kız aranmış ancak bulunamamıştı.

Atv nin Fenomen Proğramı Müge Anlı’yada çıkan aile efradı bir müddet sonra proğramda  birbirlerinide suçlamışlardı

Kaybolduğu yere yaklaşık altı kilometre uzaklıkta, ormanlık arazideki dere yatağında, 27 Mayıs’ta orman işçilerince kız çocuğuna ait ayakkabı ve giysi parçası ile kafatası ve kemik parçaları bulunmuştu.

Kurnaz’ın üvey babaannesi Hacer Kurnaz, üvey amcası Özkan Kurnaz, üvey babası Deniz Kurnaz ile Hasan S, Mesut Y. ve H.Ö. üç gün önce jandarma ekiplerince gözaltına alınmıştı.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil