DOLAR 32,5184 -0.1%
EURO 34,9662 0.28%
ALTIN 2.440,700,74
BITCOIN 2064562-2.24774%
Trabzon
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

20:01

AKŞAMA KALAN SÜRE

Trabzonspor “SANIYORUM BAZI İNSANLARI RAHATSIZ EDİYOR”

Trabzonspor “SANIYORUM BAZI İNSANLARI RAHATSIZ EDİYOR”

ABONE OL
28 Haziran 2020 12:56
Trabzonspor “SANIYORUM BAZI İNSANLARI RAHATSIZ EDİYOR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

Karşılıklı atılan gollerle berabere biten Ankaragücü maçı sonrasında kameraların karşısına geçen Teknik Direktör Hüseyin Çimşir ve Kaptanlardan Sosa ve Pereira ve kaleci uğurcanın görüşleri şöyleydi:

Teknik Direktör Hüseyin Çimşir’: “Maçla ilgili çok söyleyecek bir şey yok, kötü oynadık. İki maçtır kaybedilen dört puan var. Avantaj kaybetmiş olabiliriz ama önümüzde beş tane daha final maçı var. Maçları kazanıp alacağımız 15 puan var. Kazanıp ligdeki sıralamamıza bakacağız. Ben hala takımıma inanıyorum, güveniyorum. Bu takım bu işi başarabilecek kapasitede. İnşallah hep beraber bu işi başarabiliriz” dedi.

Karşılaşma sonrasında Mikrofonların karşısına geçen Sosa  ’Öncelikle bireysel olarak değerlendirmek gerekirse uzun süreden sonra döndüm. Ağrısız oynayabildim. Maçın genelinde baktığımız biz pes etmeyeceğiz. Biz galip gelmek istiyorduk. Bugün çok üzgün olsakta mücadelemize devam edeceğiz’’ dedi.

Şampiyonluk konusunda ise  Sosa, ‘’Uzun bir yol var. Ligde gidilecek yol var. Kupa finalimiz var. Bugüne kadar çok iyi yaptığımız bir iş var. Mücadele vereceğimiz çok maç var. Pes etmiş değiliz. Mücadelemize devam edeceğiz’’ dedi.

Milli Kaleci Uğurcan Çakır karşılaşma sonrası şu ifadeleri kullandı;

“Oyuna istediğimiz gibi başladık ama gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Ankaragücü’ne sahanın içinde kalma fırsatı verdik. Pozisyonları değerlendirebilseydik farklı ayrılabilirdik. Burada 1-1 beraber bitmesi takım olarak bizi üzdü. Ümidimizi kaybetmiyoruz. Herkes çok üzgün ama kafamızı dik tutacağız. Biz şampiyonluk olmak istiyoruz. Ligin sonuna kadar devam edeceğiz. Ben buradan bütün arkadaşlarıma ayakları sağlık olsun diyorum. Terimizin son damlasına kadar bu sahada mücadelemizi vereceğiz Taraftarlarımızdan özür diliyorum. İyi bir performans sergileyemedik.”

PEREİRA: “SANIYORUM BAZI İNSANLARI RAHATSIZ EDİYOR”

Bugün kazanılan 1 puan değil, kaybettiğimiz 2 puan var. Çok basit bir penaltıydı. Son zamanlarda bize karşı çok basit kararlar alınmaya başladı. Trabzonspor’un başarısı sanıyorum bazı insanları rahatsız etmeye başladı. Bizim zirvede olmamız bazı insanları üzüyor olabilir. Buradan söylüyorum. Üzülmeye devam edecekler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!