Ana Sayfa Gündem 28 Haziran 2020

Vali Ustaoğlu Trabzonda Yapımı Devam Eden ve Biten Çalışmaları Yerinde İnceledi

Haberin Yıldızı-

Trabzon Valisi  İsmail Ustaoğlu yoğun bir Trabzon gündemi yaşadı önce , Ortahisar ilçesi Değirmendere Mahallesi’nde yapımı süren, 24 derslikli ticaret meslek lisesinde incelemelerde bulunana Ustaoğlu daha sonra restorasyon çalışmaları devam eden, Ortahisar ilçesindeki tarihî Nemlioğlu Konağı’nda incelemelerde bulundu.

Vali İsmail Ustaoğlu, Tabakhane Vadisi’nde, yapımı süren 57 oda ve 151 yatak kapasiteli öğretmenevi ile tamamlanan 36 derslikli Cudibey Ortaokulu’nda beraberindekilerle birlikte süreç hakkında bilgi aldıktan sonra  hayırsever iş adamı Hami Yıldırım tarafından, Çukurçayır Mahallesi’nde yaptırılmakta olan 24 derslikli ilkokul inşaatında da incelemelerde bulundu.

Vali Ustaoğlu, bu vesileyle hayırsever iş adamı Hami Yıldırım’a bir kez daha teşekkür etti.

Trabzon 112 Acil Çağrı Merkezi, Valimiz İsmail Ustaoğlu’nun ilk çağrıyı almasıyla resmen hizmete girdi. Vali Ustaoğlu, merkezin yapımına katkılarından dolayı, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya müteşekkir olduklarını ifade etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil