DOLAR 32,5451 -0.04%
EURO 34,9917 0.37%
ALTIN 2.425,660,11
BITCOIN 2100358-3.34913%
Trabzon
24°

KAPALI

04:27

SABAHA KALAN SÜRE

7 Yorumcu 1 Yorum = Trabzonsporu Hakemler Katlediyor

7 Yorumcu 1 Yorum = Trabzonsporu Hakemler Katlediyor

ABONE OL
29 Haziran 2020 06:48
7 Yorumcu 1 Yorum = Trabzonsporu Hakemler Katlediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Haberin Yıldızı-

Trabzonspor Ankaragücü maçı bitti herkes akşamı bekledi yorumcular ne diyecek diye merakla oturdu tv lerin başına pür dikkat herkesin kafasındaki 2 pozisyon için başladılar beklemeye ,dinledik toparladık ve söylediklerini yazdık  e  şimdi ne olacak  7 yorumcu 7 farklı yorum yok 7 yorumcu tek yorum var  hakemler “Trabzonsporu katlediyor ” yorumlardan çıkardığımız sonuç bu ,peki bunu kim engelleyecek futbol baronları  yine istediklerini mi şampiyon yapacaklar 2010-2011 deki gibi tertemiz HELAL  82 puanla şampiyonluğun elimizden alındığı gibi yine mi alınacak ? Trabzonsporun Şampiyonluğunu gaspetmeye çalışanlar  bunu daha önce yaptınız bu sefer denemeyin

Evet Pereiara kötü olabilir ,Sosa eski Sosa değil belki,Koray onsekizin içinden topu dışarı vurmuş olabilir,Şorloth durgun dur gol yollarında bu ara etkin de olmayabilir Hüseyin Hoca oyunu okuyamamış da olabilir ,Yönetim bu günü hesaplayamamış kadroyu geniş tutmamış olabilir

hepsi olabilir ama bundan SİZE ne siz Trabzonsporun Hakkını yiyemessiniz EMEĞİNİ çalamazsınız  bakın dün akşam yorumcular ne demiş

Mehmet Yılmaz:Trabzonspor alehine  bu kadar kolay penaltı çalınırken lehine neden çalınmaz

Erman Toroğlu:Garip işler oluyor 5 dakka vara bakıp alakasız bir ofsayt veriyorlar neyi kime ispat peşindeler , Trabzonspor’un bir pozisyonunda hakem ve VAR’dakiler “ele” bakmaya uğraştılar. Bulamayınca Sörloth’un ofsaytını buldular. O pozisyonda, ofsayta o kadar bakmak neydi, anlayamadım? Ne alakası var? (sabah)

Reha Kapsal:Hakem %100 hatalı Bir takımın bir şehrin kaderiyle böyle oynanmaz Trabzon aleyhine verilen penaltıyı da anlamak mümkün değil… Pereira orada topa bile bakmıyor. Sırtı dönük… Buna penaltı çalmak ve VAR hakeminin müdahale etmemesi inanılmazdı! Bir oyuncu görmediği topla nasıl penaltı yaptırır! Futbolun doğasına aykırı bir kere… Son finişte Trabzon aleyhine “Bu kaçıncı hakem hatası…” İç sahada Başakşehir maçında verilmeyen penaltı… Gaziantep deplasmanında son dakikada atılan nizami golün sayılmaması gibi (fotomaç)

 AKSAL YAVUZ Hakemler ve VAR mı? Abdülkadir Ömür’e ilk yarı gösterilen sarı karta kargalar, Trabzonsporluların penaltı beklediği pozisyonda, taraflı tarafsız herkes VAR’dan “ el var mı-yok mu?” sorusunun cevabını beklerken, Sörloth’un ofsaytta olup olmadığına bakılmasına martılar güldü! Ya o pozisyon için çizilen çizgiye ne demeli? Biz tam bir komedi diyelim, siz hakemlerin ve de VAR’ın Trabzonspor’a bu yıl yaptıklarının kısa bir özeti hatta resmi diyebilirsiniz! (MİLLİYET)

SELAHATTİN KINALI  Trabzonsporun Tabi ki matematiksel olarak şampiyonluk şansı devam ediyor, ama çok belli olmuştu ki çetelerin güdümü altındaki Türk Hakemliği Trabzon’un şampiyonluğuna zaten izin vermeyecekti. (TAKVİM)

DENİZ ÇOBAN |  Ankaragücü’nün beraberlik golünün geldiği penaltı kararı tartışmaya açıktı. Trabzonlu oyuncu rakibiyle mücadele ederken, kolu doğal olarak açılıyor ve topu görmüyor. Beklenmedik şekilde top kolunun üzerine düşüyor. Bu sırada kolu omuz hizasının üzerinde. Oyun kuralları kitabında: “Kollar omuz hizasının üzerinde iken top kolla buluşursa, bu durum genellikle ihlal olduğu anlamına gelir” diyor. Genellikle ifadesi bu pozisyonda yaşanan ayrıntıları barındırıyor yorumu yapılabilir. Bu penaltıya skandal bir penaltı diyemem ancak burada penaltı verilmemesinin daha doğru olduğu fikrindeyim.(FANATİK)

Bünyamin Gezer : Atillanın hareketi % 100 penaltı,bilalin düşüşü penaltı, Perera topu görmüyor topu görmeyen adam nasıl elle oynar kesinlikle penaltı değil.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!