DOLAR 32,5375 -0.05%
EURO 34,9387 0.12%
ALTIN 2.428,94-0,03
BITCOIN 2168130-0.20548%
Trabzon
19°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

ABD Başkanı  Trump Rusya-Taliban ödül arsaları hakkında bilgilendirildiğini yalanladı
  • Haberin Yildizi
  • Dünya
  • ABD Başkanı Trump Rusya-Taliban ödül arsaları hakkında bilgilendirildiğini yalanladı

ABD Başkanı Trump Rusya-Taliban ödül arsaları hakkında bilgilendirildiğini yalanladı

ABONE OL
29 Haziran 2020 05:34
ABD Başkanı  Trump Rusya-Taliban ödül arsaları hakkında bilgilendirildiğini yalanladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

Pazar günü Cumhurbaşkanı Trump, kendisinin ve Başkan Yardımcısı Mike Pence’in Rusya’nın Taliban’a Afganistan’daki ABD kuvvetlerini öldürmesi için para verdiği iddia edilen bir ödül hakkında brifing verdiklerini ve Beyaz Saray’ın ikisinin farkında olmadığını iddia ettiği iddiaları desteklediğini reddetti .

Gazeteyi kaynağını açıklamaya çağırdı, ancak “bu ‘kişi’ muhtemelen var bile değil!” Diye ekledi.

New York Times Cuma günü ödüller hakkında bilgi verdi ve cumhurbaşkanının durumdan haberdar edildiğini ve Mart ayı sonunda Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi tarafından tartışıldığını iddia etti.

Raporda, yaptırımlar ve diplomatik kanaldan yapılacak bir şikayet de dahil olmak üzere birçok seçeneğin tartıldığı, ancak Beyaz Saray’ın henüz herhangi bir cevaba yetki vermediği belirtildi. Beyaz Saray basın sekreteri Kayleigh McEnany ve Ulusal İstihbarat Direktörü John Ratcliffe Cumartesi günü Trump ve Pence’in bilgilendirilmediğini açıklayan açıklamalar yaptı.

McEnany’ın açıklaması “The New York Times hikayesinin yanlış olması, Başkan Trump’ın bu konuda bilgilendirildiğini düşündürüyor” yorumunu yaptı.

Demokratiklerin  cumhurbaşkanı adayı Biden, Cumartesi günü Amerikan birliklerini koruyamadığı için Trump’ı eleştirmişti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!