Ana Sayfa Gündem, Spor 29 Haziran 2020

Sosa yı Emekliliğemi, rekabete mi? İstiyorsun diye Sordular

Haberin Yıldızı-

Arjantin Basınına konuşan Estudiantes Teknik Direktörü   Leandro Desábato nun demecini aynı şekilde ekleme çıkarma yapmadan yayınlıyoruz

José Sosa ve José María Basanta’nın La Plata’dan Öğrencilere olası getirileri göz önüne alındığında Leandro Desábato, futbol haberleri açısından farklı olan her iki durum hakkında da konuştu. Oyuncular nasıl ve koç ne düşünüyor?
Kuşkusuz Pincharrata takımı Gastón Nicolás Fernández’in emekli olması ve savunucu Marcos Rojo’nun yakında ayrılması ile hiyerarşiyi kaybetti. Arjantin Milli Takımı ile Mariano Andújar ve Javier Mascherano gibi hala iki Dünya Kupası liderinin olduğu da doğrudur. Ancak, takımın Gabriel Milito tarafından yönetildiği spor tutkusu Leandro Desábato’nunkiyle aynı değildir. Gelecek sezonda artık karşılaşmayacak olan söz konusu futbolcularla, son yıllarında profesyonel bir oyuncu olan “Patron” ile, öğrenciler rekabet ve yeniden konumlandırmadan daha fazla emeklilik hakkında düşünen oyuncuları getirmeyi göze alamazlar. yerel masanın üstündeki ve uluslararası yarışmalardaki kulüp.
Bununla ilgili olarak, antrenör Leandro Desábato Fortunato Sports ile konuştu ve şöyle dedi: “José (Sosa) ile sürekli temas halindeyim, onu çok tanıyorum çünkü onunla oynadım ve Estudiantes’e geri dönmek istediğini biliyorum. Basanta ile konuşmadım, ya da Agustín (Alayes), Sebastián (Verón) ya da Diego Ronderos onun hakkında hiçbir şey anlatmadı ”. Buna ek olarak, her ikisinin de albirroja gömleğini tekrar giyebilme olasılığı hakkında, “Nasıl geri dönmek istediklerini, emekli ya da rekabet halinde olup olmadığını görmek zorundasınız.” Dedi. DT ifadelerinde açıktı ve olası getirilerle ilgili kaygıyı frenledi. “Kulüpten gelen insanların olmak istedikleri her zaman iyidir, çünkü bilirler ve bu önemlidir. Elbette Marcos (Red) ‘in ayrılışı onaylanırsa, bir defa daha savunmacı getirmeliyiz ”
Sosa vakası Basanta’nınkiyle aynı değil, çünkü 19 Haziran’da 35 yaşına girecek olan orta saha oyuncusu, şampiyonluğa liderlik eden takım olan Türkiye Trabzonspor’da ve başlangıç 11’de düzenli bir takım. bu kulüpte en çok sevilenlerden biri. Her ne kadar futbol anı birkaç yıl önce olmasa da, sahada iyi futbol konuşlandırmaya devam ediyor ve yakın gelecekte profesyonel faaliyetten emeklilik aklında değil. Buna ek olarak, Türk takımı ile bağlantısı sona erdiğinde (30 Haziran) Estudiantes de La Plata gömleğini giymek için ülkeye geri döneceği açık bir sırdır.
Öte yandan, José María Basanta’nın durumu, Gastón Fernández’in son zamanlarda kendisini emeklilik veya oynamaya devam etmek arasında konumlandırdığı duruma benzer. Daha önce Monterrey’e veda eden 36 yaşındaki savunucu henüz geleceğini tanımlamamıştı. Futbolcu Arjantin’e döndü ve geleceğini değerlendirdi. Merkezin son yılları iyi, ekibi ile katılımlar, bunun kaptanı ve kampüs içindeki kriter açısından düzenliydi, ancak koronavirüs pandemisinden kaynaklanan durma onu tarlalardan uzaklaştırdı ve şu anda denge eğildi veda futbol için. Ve Desábato’nun nasıl geri dönmek istediklerini sorduğunda bahsettiği şey budur, kulübün kapıları her zaman kurumda doğanlara açıktır, ancak yine de zafer için aç olduklarını göstermek zorunda kalacakları konumu kazanmak için.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

BU KEZ KAYIP YOK …

BU KEZ KAYIP YOK …

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil