Ana Sayfa Gündem, Politika 1 Temmuz 2020

Kılıçdaroğlu Grup Toplantısında Hükümeti Topa Tuttu

Haberin Yıldızı-

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hükümete yüklendi.

Konuşmasında değindiği bazı konuların başlıkları şöyle

 Baro düzenlenmesini sert sözlerle eleştirdi. “Baroları inanç bağlamında, etnik kimlik bağlamında bölüyorlar. Böyle bir amaçla baroların bölünmesi vatana ihanettir”dedi

15 temmuz şehit ve gaziler için toplanan paralarla Beşiktaş ta şehit olan polisler için toplanan paraların da akıbetini soran Kılıçdaroğlu halk için adalet için soruyorum siyasetçinin görevi budur diyerek sözlerini sürdürdü.

Kılıçdaroğlu Gençler, eğitimde evrensel değerli görmek istiyor. Dünyayı öğrenmek istiyor, soru sorma ve sorgulama hakkımı elimden alma beni kullanma diyor. Siz  ne yaptınız ? 15 kez milli eğitim politikasını değiştirdin. Bu gençler seni samimi bulur mu?diye sordu

Şehir Üniversitesi’nin kapatılmasıyla ilgili de konuşan kılıçdaroğlu : İntikam almak için üniversiteyi kapattılar. Kimden? Sayın Ahmet Davutoğlu’ndan. Devlet kin ve öfkeyle yönetilmez.

Konuşmasının sonunda milletvekillerine bunları gittiğiniz her yerde anlatın vatandaş unutmasın dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

CEHENNEMİN KAPISI KAPATILIYOR !

CEHENNEMİN KAPISI KAPATILIYOR !

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil