Ana Sayfa Gündem, Spor 6 Temmuz 2020

Şen Gittik Şen Döndük

Haber Yıldızı-

Şen gitti şen döndü

Şampiyonluk yolunda rakip farketmeksizin oynayan Trabzonspor İstanbuldan istediği 3 puanı 3 golle alarak Trabzonadöndü.Maça etkili başlayan Trabzonspor daha ilk dakikalardan maçı istediğini belli etti 32. Dakikada galatasarayın gördüğü kırmızı kartla bir kişi eksik kalınca maçın sonucunu da belli oldu ilk yarı biterken sorloth un düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Sosa gole çevirinice devre arasına 1-0 lık skorla girdi

  1. yarı ilk yarının aksine sakin başladı maç 1-0 biter görüntüsünde iken sahneye Novak çıkarak Sosanı ortasına kafa ile topu kaleye gönderdi artık maç bitti denilerken 90 .dakikadahüseyinintaylana yaptığı hareketi Cüneyt çakır penaltı olarak tespit edilince Galatasaray serinin attığı penaltı gölüyle umutlansa da 90+5 de Kral ben bitti demeden bitmez dercesine 35 metrelik deparla attığı gol maçı 3-1 Trabzonsporun galibiyetiyle bitirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil