DOLAR 32,5548 0.14%
EURO 34,9630 -0.08%
ALTIN 2.438,460,11
BITCOIN 21057931.01415%
Trabzon
21°

KAPALI

04:25

SABAHA KALAN SÜRE

TRABZONSPOR’A AÇIK MEKTUP

TRABZONSPOR’A AÇIK MEKTUP

ABONE OL
8 Ağustos 2020 11:09
TRABZONSPOR’A AÇIK MEKTUP
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dün oynanan GS-TS maçını, 1-3 kazanan TS, şampiyon olabilmesi için, Kısa vadede; Trabzonspor Başkanı A.Ağaoğlu ve Yönetim kurulu, bugün hemen TFF’ye müracaat ederek, şampiyonluğa oynayan, TS ve BŞK takımlarının maçlarını, aynı gün, aynı saatte oynamasını sağlamalıdırlar. TFF, MHK baskı altında kalmadan görevli ataması yapmasını, Hakemlerin, adaletten uzaklaşmadan, tarafsız maç yönetmesini, “Örtülü Birliktelik “in; maçların sonuçlarını belirlemeye müdahale etmemesini, sağlamalıdırlar. En kısa zamanda; “Örtülü Birliktelik “in dağıtılmasını, Türk futbolundan uzaklaştırılmasını, yerlerine yeni görevliler atanmasını, sağlamalıdırlar. 10 milyon taraftarlı, Trabzon ve Trabzonspor camiası büyük bir travma geçirmemesi için, şampiyon olmak mecburiyetindeyiz. Görüş ve kanaatindeyim. ❤️ ? ??????????????????? ?? Süper lig ?? Türkiye kupası ?? Süper kupa

**EYY **TRABZONSPOR; Şu şampiyonluk mücadelesi nedir? Var mı ki dünyâda eşi? En taraflı takımların yükleniyor dördü beşi, -Tepeden yol bularak geçmek için AVRUPA’ya- Kaç taraflı hakem ile saldırmışlar FIRTINA’YA! Nerde -gösterdiği adaletsizlikler – ile “bu:HAKEMLER!” Kimi sarı, kimi Gümüş, kimi Dağ’a çarpan YILDIRIM’lar gibi, kimi bilmem ne bela Kafa, göz, gövde, bacak, kol, çene, ayak, Top tüfekli VAR’dan, gülle atan FEDERASYON… Kahraman Trabzonspor’u seyret ki bu tehdîde güler! Ne çelik korumalar ister, ne gizlenir hasmından; Bunca adaletsizliğe, bunca kahbelige karşı; “Atatürk’ün Askerlerine ” ??????bayrağımız altında, bu taşındır diyerek KABE’yi diksem başına; Yine de bir şey yapabildim diyemem hâtırana. Sana gelmez bu hileler, seni almaz bu kahbeler.. Ey şampiyon oğlu şampiyon, isteme benden makber.??? Sana ağûşunu açmış duruyor peygamber.?❤️??

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!