Ana Sayfa Gündem, Spor 8 Temmuz 2020

Komşuyu Sıkıntı Bastı

Haberin Yıldızı-

Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 31. haftasında yarın akşam evinde oynayacağı Kayserispor maçını ya tamam ya devam  maçı olarak gören Rizespor hazırlıklarına kendi tesislerinde devam ediyor.

Deplasmanda oynadığı İ.H.Konyaspor maçında şansız bir şekilde tam maç bitti derken yenilen golle sahadan 1-0 mağlup ayrılan Rizesporda moraller bozuldu.Futbolcuların moralsizliği Teknik Patron Ünal Karamanı da Kayseri maçı öncesi korkutuyor futbolcularla bire bir görüşmeler yapan Ünal Karaman futbolcuları psikolojik olarakta maça hazırlamaya çalışıyor,Ünal Karamanın futbolcularla yaptığı konuşmada ” her şey bizim elimizde sahaya çıkın kazanın “dediği öğrenildi Süper ligde ki durumunu değiştirecek olan Kayseri Maçında mutlak galibiyet ve 3 puan bekleyen Rizespor kötü durumdan çıkış maçı olarak Kayseri maçını başlangıç yapmak istiyor .

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil