Ana Sayfa Gündem 9 Temmuz 2020

Vali Ustaoğlu Denetimde

Haberin yıldızı-

Trabzonda yapımı ve tadilatı süren çalışmaları yerinde denetlemek ve bilgi almak için Vali Ustaoğlu bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi 

ilk olarak  Vali İsmail Ustaoğlu; Vali Yardımcısı Bünyamin Yıldız, İl Kültür ve Turizm Müdür V. Mustafa Asan ve beraberindekilerle, Pazarkapı Mahallesi’nde, restorasyon çalışmaları devam eden tarihî Kundupoğlu Konağı’nda incelemelerde bulundu.

daha sonra beraberindekilerle birlikte Vali İsmail Ustaoğlu, Kaşüstü Mahallesi’nde, yapımı büyük ölçüde tamamlanan, Ulusal Su Ürünleri Enstitüsü Gen Bankası inşaatında incelemelerde bulunarak, Trabzon Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Ercan Küçük’ten çalışmaları hakkında bilgi aldı.

son olarak ta Vali İsmail Ustaoğlu; İl Emniyet Müdürü Metin Alper ve beraberindekilerle, çevik kuvvet ve özel harekat şube müdürlükleri için Pelitli Mahallesi’nde yapılan yeni hizmet binalarında incelemelerde bulundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

ÖDEMELER BAŞLIYOR

ÖDEMELER BAŞLIYOR

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil