Ana Sayfa Gündem 11 Temmuz 2020

Vatandaşların Yaraları Sarılıyormu Takip Edeceğiz

Haberin Yıldızı-

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, partisinin, yaşanan doğal afetlerde yaraların sarılmasının takipçisi olacağını belirtti.

Aydın, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, içeride ve dışarıda terörle mücadele halindeki Türkiye’nin, mavi vatanı ilgilendiren meselelerde diplomatik mücadelesini yoğunlukla sürdürdüğünü söyledi.

Pandemiye ilaveten son zamanlarda bazı doğal afetler ve kazalar yaşandığına işaret eden Aydın, “Özellikle Sakarya’daki havai fişek fabrikasındaki patlama, akabinde yine o minvalde askerlerimizin taşıdığı aracın bir kaza sonucu patlaması, şehitlerimizin bizi ziyadesiyle derin bir hüzne gark ettiğine tanıklık ettik.” diye konuştu.

Trabzon ve Rize’de sel baskını, toprak kaymaları, can ve mal kayıpları olduğunu da anlatan Aydın konuyu yakından takip ediyoruz dedi,

Artvin’in Yusufeli ilçesinde çıkan yangında ahşap ağırlıklı 35 evin kül olduğunu dile getiren Aydın, “Ciğerimiz yandı. Orası gerçekten doğa harikası bir yer. Onların yaşadıkları acıların, sıkıntıların farkındayız. Can kaybı olmaması büyük tesellimiz ama bu yaraların sarılması noktasında elimizden geleni yapacağız. Hükümet yetkilileri bölgede gerekli hasar tespit çalışmalarını yapıyorlar. Bizler de bunun takipçisi olacağız.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:haberlercom

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil